Eski işlemciyi çıkarırken pinlerini kırdım

FC sürümü ile bu işlemcilere detsek geliyor:
  • Athlon II X2 280
  • FX-6300
  • FX-4300

GIGABYTE TECHNOLOGY Socket AM3+ - AMD 760G - GA-78LMT-S2PT (rev. 4.x)

Ama var olan işlemciler de destekleniyor. Sizin sorun başka. İşlemciyi sökerken soketi bozmadığınızdan emin olun.
Benim aldığım 6100 fa sürüm destekliyor ben fc sürümünü.yükledim.

Soket.nasıl bozulabilir ?

LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

FC sürümü ile bu işlemcilere detsek geliyor:
  • Athlon II X2 280
  • FX-6300
  • FX-4300

GIGABYTE TECHNOLOGY Socket AM3+ - AMD 760G - GA-78LMT-S2PT (rev. 4.x)

Ama var olan işlemciler de destekleniyor. Sizin sorun başka. İşlemciyi sökerken soketi bozmadığınızdan emin olun.

Hocam ürün servisten geldi diyelim, çalışıyor felan dediler. Öyleyse sorun ya bios güncellemesi yada soket olabilir. Soket nasıl bozulabilir peki ? Yanlış hatırlamiyorsam sokete yeni işlemciyi takarken biraz macun dökmüş olabilirim ama çok çok az. Bu soketi bozarmı ?

LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
Elin biraz tekniğe yatkınsa selülozik tiner bul genelde telefon tamircilerinde olur (satın almak istemiyorsan yani :D). Bir de diş fırçası. Fırçayı tinere batır sonra anakartın söketini temizle ama dikkatli olman lazım yoksa daha büyük dertler açarsın.

Bozabilir. Ama sorunun BIOS güncelleme ile ilgili olmadığı kesin.

Elin biraz tekniğe yatkınsa selülozik tiner bul genelde telefon tamircilerinde olur (satın almak istemiyorsan yani :D). Bir de diş fırçası. Fırçayı tinere batır sonra anakartın söketini temizle ama dikkatli olman lazım yoksa daha büyük dertler açarsın.

Evet arkadaşlar, yardımlarınız için teşekkürler. Sokette sorun yok, bios updatede de sorun yok. Idarelik sempron 145 aldım bu sefer doğru taktım tam oturdu, fanini taktım ve bilgisayar sorunsuz bir şekilde yani çalışıyor. Artik 6100 servisten gelene kadar idare edicem. Hepinize teşekkürler. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı