Satılık Eski Kasa

Hocam bu forumda durumu olmayan birisi bulmanız zor, sizden alacak çoğu kişi de 1-2 gün sonra 2.el'de satışa koyacaktır. Gidin satın ve o para ile gerçekten yardıma ihtiyacı olana veya bir vakıfa yardımcı olun. Parçalarını yazarsanız fiyat verip alabilirim parçaların durumuna göre.

Biliyorum forumda öyle birinin olmayacağını. Tanıdıkları, bildikleri vardır sağda solda. Sistem çok eski, isterseniz yazayım parçaları, siz bilirsiniz.

Biliyorum forumda öyle birinin olmayacağını. Tanıdıkları, bildikleri vardır sağda solda. Sistem çok eski, isterseniz yazayım parçaları, siz bilirsiniz.
Hocam bir okula da bağışlayabilirsiniz, mesela liselerdeki bilgisayar sınınfları vs.

Size tavsiyem Mahalleden araştırıp ögreci bir arkadasa verebilirsiniz

Ev arkadaşımın bilgisayarı yok ikimizde öğrenciyiz benim durumum iyi onun pek değil. LOL vs oynamak istiyor, bulamazsanız dönüş yapabilirsiniz bana mailden. turankaya1575@gmail.com. Davranışınız için kutluyorum ayrıca.

Ev arkadaşımın bilgisayarı yok ikimizde öğrenciyiz benim durumum iyi onun pek değil. LOL vs oynamak istiyor, bulamazsanız dönüş yapabilirsiniz bana mailden. turankaya1575@gmail.com. Davranışınız için kutluyorum ayrıca.
Teşekkür ederim. Bilgisayar o kadar iyi değil. LoL oynatacağını sanmam. Google'a girip ödev yapmak, internette dolaşmak için kullanılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı