Eski laptop nasıl değerlendirilir?

mangoku

Decapat
Eski ASUS bir PC var elimde. Windows 10 kurulu, 6 GB RAM, 1TB hard disk, i5 diğer özellikleri hatırlamıyorum. Nasıl değerlendirebilirim sizce? Neler yapılabilir? Köşede boş boş duruyor.

Eski ASUS bir PC var elimde. Windows 10 kurulu, 6 GB RAM, 1TB hard disk, i5 diğer özellikleri hatırlamıyorum. Nasıl değerlendirebilirim sizce? Neler yapılabilir? Köşede boş boş duruyor.

Sahte indirimle satabilirsin genelde öyle çabuk satılıyor.

İçine Linux kurup daha hızlı yapabolirsiniz.

Eski oyunlar ile eğlenebilirsiniz. Ben eski bilgisayarımızdan Half-Life oynuyordum mesela. Siz Half-Life 2 gibi oyunlar oynayabilirsiniz. Yeni bilgisayarlarda bu oyunların tadı çıkmıyor.

Sahte indirimle satabilirsin genelde öyle çabuk satılıyor.
satmayı düşünmüyorum. Eski olduğu için SD kart, DVD yeri var, fotoğraf çektiğim zaman işime yarayabiliyor. Teşekkürler
Şuanda kullandığınız bilgisayara bağlayıp, 2. Bilgisayar olarak kullanabilirsiniz.
w11 ve w10 bağlanılıyor mu
İçine Linux kurup daha hızlı yapabolirsiniz.
Ben de kurmayı düşünüyordum. Linux öğrenmiş olurum ama yani ne yapacağım o pcyle hızlandırıp?
Ben virüs yükleyip format atıyordum eğlenceli oluyor.
Virüsü de kendin mi yazıyordun, eğlenceli geliyor.
Eski oyunlar ile eğlenebilirsiniz. Ben eski bilgisayarımızdan Half-Life oynuyordum mesela. Siz Half-Life 2 gibi oyunlar oynayabilirsiniz. Yeni bilgisayarlarda bu oyunların tadı çıkmıyor.
Olabilir teşekkürler.

Satmayı düşünmüyorum. Eski olduğu için SD kart, DVD yeri var, fotoğraf çektiğim zaman işime yarayabiliyor. Teşekkürler.

W11 ve Windows 10 bağlanılıyor mu?

Ben de kurmayı düşünüyordum. Linux öğrenmiş olurum ama yani ne yapacağım o pcyle hızlandırıp?

Virüsü de kendin mi yazıyordun, eğlenceli geliyor.

Olabilir teşekkürler.

Bazen kendim bazen bulduğum yer ama en eğlencelisi gidip crack oyun indirip oradaki EXE'leri̇ çalıştırmak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı