Eski laptop ne yapılır?

Cnrabusalih

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Bilgisayarımı değiştirdim ve eski bilgisayarımı ne yapabilirim?

Özellikleri i5 7200U 3.1GHz NVIDIA 940MX 8 GB 2133MHz DDR4 RAM 512 GB SSD.(satmayı düşünmüyorum.)

Öncelikle merhaba. Bilgisayarımı değiştirdim ve eski bilgisayarımı ne yapabilirim?

Özellikleri i5 7200U 3.1GHz NVIDIA 940MX 8 GB 2133MHz DDR4 RAM 512 GB SSD.(satmayı düşünmüyorum.)
Satnayı düşünün başka kullanacak yoksa. Gidecek bir laptop. Durumunuz iyi ise Durumu olmayan bir akrabanıza hediye edin. Yok vermem derseniz SSD'sini bana hediye edebilirsiniz :D .

Güzel bir masaüstü bir kasaya çevirebilirsiniz, elinizden böyle şeyler geliyor ise yapın derim. Güzel soğutma sistemi yapar iseniz gayet serin çalışan bir masaüstünüz olmuş olur. Bunun dışında eski bir televizyon var ise HDMI kablo ile bağlayıp akıllı televizyon gibi kullanabilirsiniz, yada Playstaision gibi. Başka aklıma bir şey gelmedi açıkçası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı