Okuma yazma hızının düşük olması kronik sorun değil.Yazdığım gibi. Okuma-Yazma oranları bir tık düşük.
Kullandığım süre boyunca bende hiç kilitlenme veya donma yapmadı abartılacak kadar fazla sayıda. Ama evet okuma-yazma oranları hep yerlerde bir SSD. Team Gx1'e geçtikten sonra anladım bende.Hız düşüklüğü, rastgele sistem donma ve kilitlenmeleri gibi birçok sorunu var.
CrystalDiskMark testi yapıp gönderebilir misiniz peki?
Vermesi gereken değerlerin çok altında ise evet öyle.Okuma yazma hızının düşük olması kronik sorun değil.
Hız düşüklüğü, rastgele sistem donma ve kilitlenmeleri gibi birçok sorunu var.
CrystalDiskMark testi yapıp gönderebilir misiniz peki?
WD Green alınmaz.WD Green 240 GB Kafan rahat rahat kullan. James Donkey, Adata gibi SSD'leri beşe katlar 3le çarpar.
eski SSD'im kendisi yazma hızı bir tık yavaştır muadillerine göre. Önermem ama tabii size kalmış.
WD Green alınmaz.
Patriot burst veya Samsung alınırsa güzel olur.
WD Green alınır arkadaşlar. Fiyat skalası ve ürün kalitesi çıtanız çok yükseklerde. Forumda herkes zengin herhalde. Ya da SSD ile alakalı tecrübeleriniz Technopat videolarından ibaret. En iyi ürünleri incelediklerini unutmayın. Önerdiğiniz ürünlerin fiyatlarının farkında mısınız? 4K render için sistem toplamıyor konuyu açan kişi. Alınmaz dediğiniz ürünün üreticisi de WD gibi devasa bir firma. Komiksiniz gerçekten.
Ben de 4K render için bir SSD önermedim zaten. Ki o SSD şu anda elimde. İsterseniz kanıtlayayım. Yazma hızı açısından kötü bir model. Biliyorum da söylüyorum.WD Green alınır arkadaşlar. Fiyat skalası ve ürün kalitesi çıtanız çok yükseklerde. Forumda herkes zengin herhalde. Ya da SSD ile alakalı tecrübeleriniz Technopat videolarından ibaret. En iyi ürünleri incelediklerini unutmayın. Önerdiğiniz ürünlerin fiyatlarının farkında mısınız? 4K render için sistem toplamıyor konuyu açan kişi. Alınmaz dediğiniz ürünün üreticisi de WD gibi devasa bir firma. Komiksiniz gerçekten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.