Eski laptopa Windows 11 LTSC kurulur mu?

shadow1905

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, elimde eski bir laptop var. Bu laptopa Windows 11 LTSC kurulur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelliklerinizi söylerseniz daha iyi yardımcı oluruz hocam.

SSD+ 4GB RAM ile aşağı yukarı her laptopa kurulur ancak sadece gündelik işler yapılabilir.
Sadece gündelik işleri yapacak iseniz de Linux kurmak LTSC kurmaktan çok daha mantıklı.

İ5 3230M
128 GB SSD
650 GB HDD
Amd Radeon HD 7650M
8 GB RAM
Sistem özelliklerinizi söylerseniz daha iyi yardımcı oluruz hocam.
Sistem özelliklerim bunlar hocam

SSD+ 4GB RAM ile aşağı yukarı her laptopa kurulur ancak sadece gündelik işler yapılabilir.
Sadece gündelik işleri yapacak iseniz de Linux kurmak LTSC kurmaktan çok daha mantıklı.
Sağolun, oyun da oynamak istediğim için LTSC tercih ettim.

Son düzenleme:
Anladım, yarın kurmayı planlıyorum. Kurduğum zaman size geri dönüş yaparım.
Aşağıda yazdığım cümle için bana güvenmeyin : :)
Sanırım oyunlar ve/veya oyun platformları W11 yüklü bilgisayralardan istedikleri gereksinimleri, güvenlik özelliklerini vs W10 dan istemiyorlar...
Bu yüzden de W10 daha mantıklı olabilir..

Oyun oynayanlar bu konuda daha kesin bilgiler verebilir..

Aşağıda yazdığım cümle için bana güvenmeyin : :)
Sanırım oyunlar ve/veya oyun platformları W11 yüklü bilgisayralardan istedikleri gereksinimleri, güvenlik özelliklerini vs W10 dan istemiyorlar...
Bu yüzden de W10 daha mantıklı olabilir..

Oyun oynayanlar bu konuda daha kesin bilgiler verebilir..
Biraz Windows 10 LTSC vs Windows 11 LTSC oyun testlerine baktım. Windows 10 LTSC daha önde götürüyor gibi gözüküyor. Bu yüzden tercihim Windows 10 LTSC olacak gibi.

@dolob Merhabalar, Windows 10 LTSC'yi kurmadım çünkü aklıma bir soru takıldı. LTSC versiyonunun lisansını nereden bulacağım? Aydınlatırsanız sevinirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı