Eski laptopta Windows XP ile Mypal kullanmak sorun yaratır mı?

Luantex

Decapat
Külüstürü temizleyip nostalji yaşamak için XP kurdum, cihaz yağ gibi akıyor. Tek sıkıntısı internete düzgün giremiyorum çoğu siteyi açmıyor. Mypal browser ile birkaç siteye girmeyi başardım. Bu şekilde kullanmanın sakıncası olur mu?

Dosya Ekleri

• IMG_7872.jpeg
    IMG_7872.jpeg
    298 KB · Görüntüleme: 31
Cihaz zaten sanal makine üzerinden çalışıyor Apple Silicon bir Mac hatta kalınlık ve renk tahminiyle bir MacBook Pro eski bir cihaz değil, çok önemli bir işlem zaten yaptırmaz ama sanal makine üzerinden Windows XP çalıştırmanın bir zararı olmaz.
Zaten görselin kaynağı aynı başlıkla Reddit üzerinde mevcut ve fark eden kişiler benimle aynı şeyi demişler zaten, keşke gerçekten bir teknolojik atığın değerlendirildiğini görmüş olsaydık ne diyeyim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cihaz zaten sanal makine üzerinden çalışıyor Apple Silicon bir Mac hatta kalınlık ve renk tahminiyle bir MacBook Pro eski bir cihaz değil, çok önemli bir işlem zaten yaptırmaz ama sanal makine üzerinden Windows XP çalıştırmanın bir zararı olmaz.
Zaten görselin kaynağı aynı başlıkla Reddit üzerinde mevcut ve fark eden kişiler benimle aynı şeyi demişler zaten, keşke gerçekten bir teknolojik atığın değerlendirildiğini görmüş olsaydık ne diyeyim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tam da "Külüstüre pek benzemiyor bu cihaz" diyordum kendi kendime :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı