Eski MacBook'a Linux Mint kurmak mantıklı mı?

Debloat demeyelim biz, OCLP ile macOS kurduktan sonra gerekli yamaları yapınca kasmıyor. macOS zaten stabil bir işletim sistemi. Debloat'a gerek yok. @592041 hocam neden beğenmedim atıyorsunuz arkadaşa?
Yok ben W11 için dedim zaten. MacOS'da en büyük performans kastıran şey saydamlık efektleri. HD grafikli OCLP kullanıyorsanız kesinlikle kapatılmalı.

2012 Macbook Pro i7 3.2-3.6 8 RAM PNY CS900 512GB ile Venturada hiç kasma yaşamıyorum. @592041 yazılan fikiri beğenmiyorsan sebebini açıklayın. Rasyonel konuşun öznel değil.

Yok ben W11 için dedim zaten. MacOS'da en büyük performans kastıran şey saydamlık efektleri. HD grafikli oclp kullanıyorsanız kesinlikle kapatılmalı.

2012 MacBook Pro i7 3.2-3.6 8 RAM PNY CS900 512 GB ile Ventura'da hiç kasma yaşamıyorum. @592041 yazılan fikiri beğenmiyorsan sebebini açıklayın. Rasyonel konuşun öznel değil.

Çok eski bir sisteme en güncel işletim sistemini yüklemenin bir anlamı yok, sistem zaten eski olduğu için yapabileceği işlemler kısıtlı.

Çok eski bir sisteme en güncel işletim sistemini yüklemenin bir anlamı yok, sistem zaten eski olduğu için yapabileceği işlemler kısıtlı.
Hayır gayet de performansı arttı. Ayrıca Catalina'nın çirkin arayüzünden kurtuldum. Update bile alıyorum. Cihazın yapabilecekli bana kalmış bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı