Eski model Android telefona uygulama nasıl yüklenir?

Youtube videosunun altında xda linki bırakmışlar. Odin flashable olanı yukarıya ekledim. Twrp 3.0.3 olması lazım.
2.attığınız konuda uygun olan twrp yi indirin diyor. Şimdi modelimi yazıo indirdim kuruluma başlayacağım. Sizi de haberdar ederim.

Youtube videosunun altında xda linki bırakmışlar. Odin flashable olanı yukarıya ekledim. Twrp 3.0.3 olması lazım.
hocam ben dediğiniz sürümü indirdim sanırım ama odin programında açtığımda sürekli başka bir klasör açılıyor hangisini seçeceğimi bilemedim. Bana telefona uygun yazılım gönderme şansınız var mı?

hocam ben sona kadar geldim, gönderdiğiniz forumdaki adımları takip ettim ve kurulumu yaptım. Romu biçimlendirdim ama şu an kuramıytorum yardımcı olur musunuz

Son düzenleme:
Nereye kadar geldiniz? TWRP kurulu mu şuan? Düzgün kurulduysa ses açma+power basılı tutarak giriş yapılabiliyor olmalı.
evet giriş yaptım ama forumda yükleme kısmına girilmesi gerektiği sonrasında rom klasörüne basılması gibi şeyler yazıyor ama anlamadım ve yükleyemiyorum bir şey

Hafıza kartına Custom ROM dosyasını attıysanız onu seçeceksiniz. En az 2 GB bir hafıza kartı kullanmanız iyi olur. Yükleme sırasında şarjı bitme ihtimali varsa şarjda tutun.
hafıza kartım yokki 😱

Hafıza kartına Custom ROM dosyasını attıysanız onu seçeceksiniz. En az 2 GB bir hafıza kartı kullanmanız iyi olur. Yükleme sırasında şarjı bitme ihtimali varsa şarjda tutun.
hafıza kartım yokki 😱

Hafıza kartım yok ki 😱

USB kablosu ile yapılabiliyor bu şekilde, ama ben denemedim. Wipe yaptıysanız kabloyla ROM'u telefonun ana depolamasına atar, TWRP'de orayı seçersiniz.

USB kablosu ile yapılabiliyor bu şekilde, ama ben denemedim. Wipe yaptıysanız kabloyla ROM'u telefonun ana depolamasına atar, TWRP'de orayı seçersiniz.
dün ne yaptıysam ona döndğm şu an normal firmware kuruyorum odin ile. Baştan fdeneyeceğim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı