Cafer Aksoy
Centipat
Daha fazla
2.attığınız konuda uygun olan twrp yi indirin diyor. Şimdi modelimi yazıo indirdim kuruluma başlayacağım. Sizi de haberdar ederim.![]()
twrp-20161231-3.0.3-UNOFFICIAL-delos3geur.tar | by Androidlover for Grand Quattro (GT-I8552)
Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware, and more. Free file hosting for all Android developers.www.androidfilehost.com
Youtube videosunun altında xda linki bırakmışlar. Odin flashable olanı yukarıya ekledim. Twrp 3.0.3 olması lazım.
hocam ben dediğiniz sürümü indirdim sanırım ama odin programında açtığımda sürekli başka bir klasör açılıyor hangisini seçeceğimi bilemedim. Bana telefona uygun yazılım gönderme şansınız var mı?![]()
twrp-20161231-3.0.3-UNOFFICIAL-delos3geur.tar | by Androidlover for Grand Quattro (GT-I8552)
Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware, and more. Free file hosting for all Android developers.www.androidfilehost.com
Youtube videosunun altında xda linki bırakmışlar. Odin flashable olanı yukarıya ekledim. Twrp 3.0.3 olması lazım.
hocam ben sona kadar geldim, gönderdiğiniz forumdaki adımları takip ettim ve kurulumu yaptım. Romu biçimlendirdim ama şu an kuramıytorum yardımcı olur musunuz![]()
Son düzenleme: