Eski model SUV önerisi

Hangi paket hocam araç Full paket mi?

Full + Full mu daha doğrusu?
Trend&Fun boş paket. Sport&Style orta paket. Chrome Edition dolu paket. Biz Chrome Edition'ın koltukları değişmediğinden orta paket alıp sunroof opsiyonu ekledik. Chrome Edition'la Xenon far, sunroof, daha kötü jant ve farklı koltuklar geliyor. Fakat gerçekten çok kötü.

Anladım hocam elinizde hazırda varsa birkaç fotoğrafı bakmamda bir mahsur var mı?

Pardon sizin attığınız linkteki tıpatıp aynısıydı değil mi ona bakayım özür dilerim.

Anladım hocam elinizde hazırda varsa birkaç fotoğrafı bakmamda bir mahsur var mı?

Pardon sizin attığınız linkteki tıpatıp aynısıydı değil mi ona bakayım özür dilerim.
Buradan görebilirsiniz. Sadece paket farkı için attım.

Fotoğrafı şu an sunucu hatası verdiğinden atamıyorum. Daha sonra atarım.

Koltuklar olsun aracın kendisi olsun gerçekten çok güzel ancak benim aradığım kriterlere uymuyor maalesef. En başta Tiguan'ın kompakt ve crossover olması işi bozuyor benim için bu nedenle BMW X5 veya Range Rover L322 dışında düşünemiyorum hala istemesem de.

Bir alternatif yol da görünmüyor kararsız kaldım.

Koltuklar olsun aracın kendisi olsun gerçekten çok güzel ancak benim aradığım kriterlere uymuyor maalesef. En başta Tiguan'ın kompakt ve crossover olması işi bozuyor benim için bu nedenle BMW X5 Range Rover L322 veya Audi Q7 dışında düşünemiyorum hala istemesem de.

Bir alternatif yol da görünmüyor kararsız kaldım.
Hocam Tiguan size kompakt geliyorsa Touareg filan anca keser. Bende size ilan buldum diyordum.😄

Kusura bakmayın hocam yordum sizi bir de ani ters dönüş oldu kusuruma bakmayın. Bir an bende tiguana takılı kaldım asıl kriterlerimi unuttum.

Mis gibi Toyota önerilebilir aslında almanlardan daha iyi bence güvenirliği.

Var mı öneriniz hocam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı