Eski monitör yeni sistemde sıkıntı çıkarır mı?

Sizde dönüştürücü varken hangi sistem vardı bende DVI dönüştürücülü gine aynı monitör AMD HD 6670 Xeon 3430 vardı sıkıntı yoktu mesela.
Samsung P2270'i GTX960 Black Edition'a bağlıyordum.

Monitörün gecikme süresinin yüksekliği veya düşüklüğü, işlemcinin %100 çalışmasının nedeni olamaz. Arıza vs. gibi bir durum varsa neden olabilir. O yüzden farklı bir monitörle test etmenizi önerdim. Monitör değiştirmenize rağmen sorun devam ederse sorunun kasada olduğunu düşünmeye başlayabilirsiniz.

Monitörün gecikme süresinin yüksekliği veya düşüklüğü, işlemcinin %100 çalışmasının nedeni olamaz. Arıza vs. gibi bir durum varsa neden olabilir. O yüzden farklı bir monitörle test etmenizi önerdim. Monitör değiştirmenize rağmen sorun devam ederse sorunun kasada olduğunu düşünmeye başlayabilirsiniz.
Sorun kasada olsa ne olabilirki testlerde sıkıntı çıkardı bu sefer

2k Açsam bile cpu yüksek oluyor

Arkadaşlar şu konuma bakabilir misiniz sorun bu gibi sanki

Arkadaşlar şu konuma bakabilir misiniz sorun bu gibi sanki

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı