Eski Notebook'a SSD Takma

ali bör

Hectopat
Daha fazla  
Masaüstü bilgisayarım için kingston fury 240 gb yeni ssd aldım. Acaba eski notebooukma taksam calışır mı yada taktığımda performans alabilir miyim? Benim notebook un işlemcisi intel core 2 duo ve 4 gb ram var. Bir kaç bilgisayarcıya sorduğumda işlemcisinin en az i3 olması gerektiğini aksi takdirde alsam bile performans sağlayamayacağımı söylediler. Sizce gerçeklik payı nedir?

SSD, eski sistemlerde bile hayat kurtarır. Boşuna önerilmiyor, yani. Tabii SSD'nin tüm nimetlerinden faydalanabilmek için UEFI kurulumla Windows 8.1 64 bit kurmanızı öneriyorum.

Ya siparişini verdim... Ürün elime bir gelsin.. Zaten ilk notebook ta denemeyi planlıyorum, aslında öncesi ve sonrası için test yapmak en mantıklısı.. Hem oyunlarda hemde benchmark programlarıyla test etmeyide düşünüyorum. Tavsiye edeceğiniz bir test programı var mı? Bu işlemleri yaptıktan sonra buraya paylaşmayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı