Şeyh said hain mi?

Teker teker cevap vereyim, bugün bir gazete arşivi herhangi bir mahkeme makamında kanıt olarak kabul edilebilir.
Beni buna inandıran sensin, krala kral dedin; şeyh saite isyancı diyorsun.
İsyan sonrası yönetilme diyebiliriz, bunun diğer bir adı devrimdir. Senin isyan diye çağrıştırdığın bir olay, o toplum için bir kurtuluş sayılabilir, değil mi?

Şeyh saite isyancı demedim, köpek dedim.
Devrimi benim milletime yapıyorlar, yani düşmanımdır, yeterli mi?
Onun kurtuluşu benim tutsaklığım ise kralına ölüm.

Şeyh saide İngiliz işbirlikçisi diyenler lütfen tarihi belge atsınlar 😊

Dinimizle uğraşmayın mottosuyla hareket etseler bile çok saçma olurdu, o dönem insanların dinini daha iyi anlayabilmesi için Kur'an-ı Kerim Türkçeye çevrilmiş ve ezan Türkçe okutulmuştu. Bunda dine ne gibi bir zarar verilmiş olabilir ki?

İnsanların birbirini eğittiği medreseler de böyle bir süreçte sıkıntı oluşturacağı için ve de medreseler yolundan son yıllarda çıktığı için bence kapatılması yerinde bir karar oldu.

Patrikhaneler konusunda bilgim yok maalesef yorum yapamayacağım.
Yani evet herkesin kendi düşüncesi, Kur'an-ı Kerim'in Türkçe diline çevrilmesi konusunda da birkaç belgem vardı fakat gördüğüm yorumlara göre burada kimse bu belgeleri kabul etmeyecek. Bana cahil diyen bir lise 2. sınıf öğrencisi ile enerji harcamayacağım. Düşüncelerinize saygım sonsuz, iyi geceler dilerim. ♥

Yani evet herkesin kendi düşüncesi, Kur'an-ı Kerim'in Türkçe diline çevrilmesi konusunda da birkaç belgem vardı fakat gördüğüm yorumlara göre burada kimse bu belgeleri kabul etmeyecek. Bana cahil diyen bir lise 2. sınıf öğrencisi ile enerji harcamayacağım. Düşüncelerinize saygım sonsuz, iyi geceler dilerim. ♥

Ben merak ettim açıkçası belge varsa bakmak isterim müsaitseniz.

Gerek yok, İngiliz köpeğinin teki.

Buyurun iddianızı kanıtlayın bekliyorum belge atmanızı. Siz atmazsanız ben İsmet inönünün ve başka tarihi şahsiyetlerinden birkaç alıntı atacağım konuyla ilgili.

Ajanına da saygı duy o zaman bu nasıl bir mantık?

Köpeklere saygı duymam.
Saygıyı hak edene duyarsın, sen duyuyor musun böyle bir köpeğe?
Sanırım evet.

Buyurun iddianızı kanıtlayın bekliyorum belge atmanızı. Siz atmazsanız ben İsmet inönünün ve başka tarihi şahsiyetlerinden birkaç alıntı atacağım konuyla ilgili.

Gerek olmadığını söyledim sanıyorum, ha İngiliz köpeği ha değil, hala köpeğin teki.
Tekrar doğsa tekrar asardık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı