Eski okul ortamını özlemek

Yer
Rize, Ardeşen
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7235HS (3.20 GHz)
NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB
DDR5 4800MT/s 12,00 GB RAM
SAMSUNG 512 GB NVMe M2 SSD
Meslek
Mafya babası
Hocam, ben bu sene dokuza geçtim. Sınıfı kısaca anlatayım kendini bilmez egoist insanlar, her şeyi iyi bildiğini sanan varlıklar, hayattan haberi olmayan insanlar, eski ortaokul ortamımı çok özlüyorum. Biz kardeştik diriydik bir arada notlarımız düşük olsa mutlu olan insanlardık. Ne oldu bize?

Liseye hoşgeldin.

Bu arada artık o ''notlarımız düşük olsa da'' cümlesini kullanman zor olur, dersten kalma var artık. Alışırsın.

Hocam, ben bu sene dokuza geçtim. Sınıfı kısaca anlatayım kendini bilmez egoist insanlar, her şeyi iyi bildiğini sanan varlıklar, hayattan haberi olmayan insanlar, eski ortaokul ortamımı çok özlüyorum. Biz kardeştik diriydik bir arada notlarımız düşük olsa mutlu olan insanlardık. Ne oldu bize?
Değerini bil. Bir dilek hakkım olsa 9. sınıftan tekrar başlamak istedim. Tüm o güzel yılları tekrardan yaşayabilmek isterdim. Her şeyin tadını çıkar mutlu olmaya bak. Arkadaşlıklar, lise aşkı ve okul tuvaletleri.

Değerini bil. Bir dilek hakkım olsa 9. sınıftan tekrar başlamak istedim. Tüm o güzel yılları tekrardan yaşayabilmek isterdim. Her şeyin tadını çıkar mutlu olmaya bak. Arkadaşlıklar, lise aşkı ve okul tuvaletleri.
Ne arkadaş oldu. Ne lise aşkı oldu. Ne de temiz okul tuvaleti :D. Lise bomboş geçti benim.

Ne arkadaş oldu. Ne lise aşkı oldu. Ne de temiz okul tuvaleti :D. Lise bomboş geçti benim.
Temizlik açısından dememiştim. 5 liralık tütünü bile dönerdik. Otlakçılar istemesin diye yanımıza tek sigara alırdık. Çakmak götürmezdik ki yakalanırsak üstümüzde kanıt olmasın. Çok değişik anılar var o tuvaletlerde.

Liseye hoş geldin.

Bunlar çok normal, her türlü ergenin olduğu bir sınıfta. Sen kendini kullandırtma, aranı iyi tut. Çok da asosyal olma, ergenliğin tadını çıkar. O yıllar bir daha gelmez.

9 ve 10. sınıfta sadece güzel zaman geçirmeye odaklan. 11 ve 12. sınıfta da sınavlara. En basit haliyle bir "öğrenci" sıfatındasın artık. Arkadaş konusunda da tas kafalılardan uzak dur yeter. Her şeyden önemlisi kimseye hedeflerini, planlarını anlatma. Herkes seni yolundan şaşırtmak isteyecek. Kimseye kendinden çok fazla bahsetme. Seviyeli ol.

Ben 9 geçtiğimde ortaokulu çok özlemiştim ama zamanla herkese alıştım (ben meslek okumuştum) ama şimdiki artık Anadolu ve meslek ortamları insanları aynı bildiğiniz kimseye bulaşmayın devir çok kötü zamanla alışıkcaksınız.

Ne güzel yılları be, kimya hocasına yapamadığım soruyu sormuştum adam bana küfür etti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı