41leeprens
Hectopat
Sana ulaştım ya sonunda. Daha mutlu olamazdım hocam. Bide nasıl oldu da bu başlığı buldun hala anlamış değilimSana yazdım hocam oradan. Mail ile ulaşın map editör için gerekli olanları atayım.
Sana ulaştım ya sonunda. Daha mutlu olamazdım hocam. Bide nasıl oldu da bu başlığı buldun hala anlamış değilimSana yazdım hocam oradan. Mail ile ulaşın map editör için gerekli olanları atayım.
Sana ulaştım ya sonunda. Daha mutlu olamazdım hocam. Bir de nasıl oldu da bu başlığı buldun hala anlamış değilim.
Hocam peki bana map editörü nasıl açacağımı gösterir misin? Dediğin gibi dosyayı attım ama gerisi gelmediKoleksiyonu tamamlamak için tüm interneti arıyorum Türkiye'nin hangi şehrinde oyunu satan kitapçı, hesap, insan varsa didik didik arıyorum. Sonuçlarda da oyun isminden dolayı önüme çıktı.
Merhaba batuhan hocam. Kaç gündür ulaşamıyorum yardımcı olur musunuzKoleksiyonu tamamlamak için tüm interneti arıyorum Türkiye'nin hangi şehrinde oyunu satan kitapçı, hesap, insan varsa didik didik arıyorum. Sonuçlarda da oyun isminden dolayı önüme çıktı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.