Cenger Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 300 Yer Luthadel Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sissoylu 21 Temmuz 2017 #1 Merak ettim forum resime mi yoksa isime mi dikkat ediyor diye bakalım sonuç ne olacak? Görünüşe göre herkes resme odaklıymış hehe. Şimdi foruma yeni kaydolmuş gibi hissettim eski resme mi geçsem ki?
Merak ettim forum resime mi yoksa isime mi dikkat ediyor diye bakalım sonuç ne olacak? Görünüşe göre herkes resme odaklıymış hehe. Şimdi foruma yeni kaydolmuş gibi hissettim eski resme mi geçsem ki?
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 21 Temmuz 2017 #2 Belki ben bilmiyorum ama zaten forumda tanınan biri değilsiniz, yani insanların sizi tanımaması normal.
Belki ben bilmiyorum ama zaten forumda tanınan biri değilsiniz, yani insanların sizi tanımaması normal.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 21 Temmuz 2017 #3 Ben resimleriyle tanıyorum herkesi. Yani ismimi değiştirip Jira'yı Jara yapsam kimse tanımaz beni.
105993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 6.913 Makaleler 3 Çözümler 43 21 Temmuz 2017 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 21 Temmuz 2017 #5 Evet panda arkadaşın dediği doğru.
KS KS Cenger Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 300 Yer Luthadel Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sissoylu 21 Temmuz 2017 #6 Nazım Paşa dedi: Belki ben bilmiyorum ama zaten forumda tanınan biri değilsiniz, yani insanların sizi tanımaması normal. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten kimsenin tanımamasını bekliyordum. 3 kişi tanıyormuş bu bile yeter 105993 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Nazım Paşa dedi: Belki ben bilmiyorum ama zaten forumda tanınan biri değilsiniz, yani insanların sizi tanımaması normal. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten kimsenin tanımamasını bekliyordum. 3 kişi tanıyormuş bu bile yeter 105993 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 21 Temmuz 2017 #7 Aslan Parçası değil misin sen?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 21 Temmuz 2017 #8 Silinen üye dedi: Aslan Parçası değil misin sen? Genişletmek için tıkla... Konuya girdiğimde hayvanlı şıkları görünce bende öyle sandım. Ama onun mesaj sayısı 200'den fazladır ya.
Silinen üye dedi: Aslan Parçası değil misin sen? Genişletmek için tıkla... Konuya girdiğimde hayvanlı şıkları görünce bende öyle sandım. Ama onun mesaj sayısı 200'den fazladır ya.
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 21 Temmuz 2017 #9 Düşündüm ama değil.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 21 Temmuz 2017 #10 Hatırlamıyorum hiç.