storm51
Decapat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba. Kafayı yemek üzereyim hemen hızlıca konuya giriyorum. Ben 18 yaşındayım ve 1.5 senedir sigara kullanıyorum. İlk kez 2025 YKS sınavına girmiştim kazanamadım şu an mezunum. Mezun senemde aileme sadece deneme kulübü istediğimi söylemiştim fakat dershane ye yazıldım. Ortam sarmadı hocalar falan pek anlatamıyor ve arkadaşlar beni çok oyalıyordu soru çözemiyordum. Bende bıraktım dershaneyi kendim her gün kütüphane ye gidip çalışıyorum. Ondan sonra 2 yıldır konuştuğum bir kız var ve aramızda 1.5 yaş var daha yeni başladı ilişkimiz ailem fark eder gibi oldu biraz kızdı. Bundan daha önemlisi beni sigara içerken dedem ve dayım görmüş ama sadece birbirlerine söylemişler bizimkilere söylemediler. Bu insanların yüzüne bakamıyorum artık. Ve ayrıca ders çalıştığım için eve geç geliyorum ailem sürekli laf yapıp duruyor her gün hakaretlere maruz kalıyorum. Benim şu an tek istediğim eski hayatım sap sade olan eski hayatım. Bu sıkıntıları sizce nasıl aşabilirim özellikle sigara konusunu fikirleriniz önemli.
Son düzenleyen: Moderatör: