Eski sevgilim gönderme yapıyor

ahmetnecip

Femtopat
Daha fazla  
Kimin terk ettiği meselesi biraz karışık, karşılıklı ayrılırken ben bir anda “fikrin değişirse yaz” diyerek kendimi terk edilen pozisyonuna düşürdüm çünkü devamı olabileceğini düşünüyordum. Ayrılalı 40 gün oldu. Ayrılıktan 1 ay sonra TikTok'ta “kendimi seçiyorum” ve “hayatımın bu dönemine huzur dönemi ismini veriyorum” ve sonra 1 hafta sonrasında da “sevdiğinle barışmak için şu duayı et” şeklinde bir gönderi beğenip sonrasında TikTok'ta “bazen bir kitap ya da filmi sevmesen de sırf basladigin için devam etme sorumlulugu hisseder ve verdiğin emeği boşa çıkarmamak ya da hâlâ keyif alacağım bir an bulurum diye daha fazla zaman harcarsın bile bile aslında konumuz kitaplar ya da filmler değil ama siz bunu zaten anlamıştınız konumuz süresi olan arkadaşlıklar ve ilişkiler o kitabı yarıda bırakabilmenin ortasında kaptabilme özgürlüğüne sahip olduğunu her hikayenin sonunu getirmek zorunda olmadığını ve seni bekleyen her türden sayısız kitap ve film bulabileceğini kendini hatırlat çünkü zaman sana mutluluk ve huzur vermeyen seni beslemeyen şeylere ayıramayacağın kadar kıymetli sen de öylesin” şeklinde bir videoyu repostladı. Benim repostları göreceğini biliyor. Hala Instagram'dan, TikTok'tan takipleşiyoruz. Numaralarımız kayıtlı.
Sizce amacı nedir? Ne yapmaya çalışıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, yoluna bak boş ver. Değer zamanında bilinmeli. Çiçek kuruduktan sonra dökülen suyun...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı