Eski sevgilim yazdı

Merhabalar, belki bazılarına saçma ya da ergence gelebilir ama ben ne yapacağımı bilmiyorum. 1 aydır konuşmuyoruz daha doğrusu engellemişti. Açtı engelimi gece yazmıştı sabah döndüm baya konuştuk başka birini seviyormuş şuan ve bana kendisini kimse benim sevdiğim kadar sevmediğini, ilgilenmediğini söyledi böyle şeyler dedi kendimi baya kötü hissettim 1 aydır yeni alışabiliyordum. Sabahtan beri ruhum daralıyor, onu özlediğimi fark etmeye başlıyorum. Ne yapacağım? Nasıl alışacağım ya hani ben yarın sabah kalktığımda aptal gibi üzüldüğümü düşünmek istiyorum.
Boş iş ya. Engelle geç.

Geri dönmek gibi bir hata asla yapmayın. O defter kapanalı çok olmuş.

Size yazma sebebini söyleyeyim: Sevdiği kişi ona bakmıyor, canı yanıyor, acısını gidermek için sizi kullanmaya çalışıyor. Yüz verirseniz zararlı çıkan siz olursunuz.
Onu istemediğini söyledim, oda beni istemiyor zaten ama böyle şeyler söyledi bana işte. Kendimi berbat hissediyorum sırf yazdı diye.

Merhabalar, belki bazılarına saçma ya da ergence gelebilir ama ben ne yapacağımı bilmiyorum. 1 aydır konuşmuyoruz daha doğrusu engellemişti. Açtı engelimi gece yazmıştı sabah döndüm bayağı konuştuk başka birini seviyormuş şu an ve bana kendisini kimse benim sevdiğim kadar sevmediğini, ilgilenmediğini söyledi böyle şeyler dedi kendimi bayağı kötü hissettim 1 aydır yeni alışabiliyordum. Sabahtan beri ruhum daralıyor, onu özlediğimi fark etmeye başlıyorum. Ne yapacağım? Nasıl alışacağım ya hani ben yarın sabah kalktığımda aptal gibi üzüldüğümü düşünmek istiyorum.

Oyuncak değilsin kardeşim k istediğinde gidip gelemez.
Bas engeli.

Onu istemediğini söyledim, oda beni istemiyor zaten ama böyle şeyler söyledi bana işte.
"İstemediği" kişilerle flörtleşen, takılan çok kız gördüm. Demek istediğim, yeniden bir şeyler yaşanır, yeniden açılırsınız falan... Yapmayın, yüz vermeyin. Hatta size engel atmış biriyle sohbet etmeniz bile hata da, neyse.

Merhabalar, belki bazılarına saçma ya da ergence gelebilir ama ben ne yapacağımı bilmiyorum. 1 aydır konuşmuyoruz daha doğrusu engellemişti. Açtı engelimi gece yazmıştı sabah döndüm bayağı konuştuk başka birini seviyormuş şu an ve bana kendisini kimse benim sevdiğim kadar sevmediğini, ilgilenmediğini söyledi böyle şeyler dedi kendimi bayağı kötü hissettim 1 aydır yeni alışabiliyordum. Sabahtan beri ruhum daralıyor, onu özlediğimi fark etmeye başlıyorum. Ne yapacağım? Nasıl alışacağım ya hani ben yarın sabah kalktığımda aptal gibi üzüldüğümü düşünmek istiyorum.

Bence daha fazla bağlanmadan engeli at. En fazla 1 haftaya unutursun. Bu işin sonunda üzülen sen olursun engellemezsen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı