Eski sevgilim yazdı

Boş iş ya. Engelle geç.

Kalbimin mantığımı yenmesine engel olamıyorum.
Çok basit, gururunu düşün ve asla bir başkasını seviyorum diyeni isteme hatta yüzüne bile bakma. Kendin için yaşa her daim ve sadece seni sevenlere değer ver bu öz ailen olsa bile.

Onu istemediğini söyledim, oda beni istemiyor zaten ama böyle şeyler söyledi bana işte. Kendimi berbat hissediyorum sırf yazdı diye.

Oyuncak değilsin kardeşim k istediğinde gidip gelemez.
Bas engeli.

Onu istemediğini söyledim, oda beni istemiyor zaten ama böyle şeyler söyledi bana işte.
"İstemediği" kişilerle flörtleşen, takılan çok kız gördüm. Demek istediğim, yeniden bir şeyler yaşanır, yeniden açılırsınız falan... Yapmayın, yüz vermeyin. Hatta size engel atmış biriyle sohbet etmeniz bile hata da, neyse.

Muhtemelen seninle geçirdiği vakti diğer sevdiği ile geçiremediği için ve o vakitleri tekrar yaşayamacağı korkusu ile tekrar sana yazdı.

Bence daha fazla bağlanmadan engeli at. En fazla 1 haftaya unutursun. Bu işin sonunda üzülen sen olursun engellemezsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…