Eski sevgilimi unutamadım diyen kız

The Yiğit

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılım - Oyun Geliştiriciliği
Selam bir kıza karşı yoğun duygular besliyorum 2 senedir ve ona açıkladım başında. Halen daha ona olan sevgimin hiç azalmadığını biliyor fakat aklımda unutamadığım birisi var dedi. Ona yazdığım yazıları başka kime yazsam tanımasa bile direkt boynuma atlar derecesinden güzel konuştum onunla. Inanılmaz güzel şekilde duygularımı sıfırdan ifade ettim onunla olan hayallerimi anlattım vesaire. Şimdi kıza soğuk davran diyen bir tayfam var sizce soğuk yapsam işe yarar mı? Ne yapsam elde edebilirim mesela gönlünü nasıl kazanabilirim? Kız bana soğuk davranmıyor gayet samimi davranıyor hala. Ben artık kısa net cevaplar verip pek takmamaya başladım kızı ilgimi kestim hemen hemen. O da fark etti zaten arada gene ilgi gösteriyorum falan ama aklım karmakarışık. Tecrübeli olanlar bir yardım edebilir mi acaba?

Eski sevgilisini unutamayan kızla olmaz hocam sizi şuan sadece yara bandı olarak kullanıyor olabilir ilgiyi azaltın eğer bundan rahatsız olduğunu söylerse sizi yara bandı olarak kullanıyordur ama şöyle 2-3 hafta ilgiyi azaltın baya rahatsız olmazsa sizi seviyordur.
hocam valla ilgiyi bi azaltıyorum bi hiç yüzüne bile bakmıyorum bazen de ilgi veriyorum ilgileniyorum yardımcı oluyorum falan. yazılım derslerinde yanımda oturuyor bilmediği yerlere bazen sorunca cevap bile vermiyorum bazen umursamıyorum ya da bak işte yapıyorum benden baksana ya falan diyorum. bazen de direk yanına yaklaşıp yardımcı oluyorum falan. ilgiyi tamamen kesmek nasıl oluyor bilmiyorum ama. ne yapmalıyım yani ilgiyi kesmek adına ?

Niye ilgiyi kestiniz hocam?
çok yakın arkadaşı benim de arkadaşım. çok ilgi verirsen soğur senden ama ilgini kesersen aklındakini unutunca sana ilgisi başlar dedi. olursa böyle olur dedi bende o yüzden kestim

Tecrübeli değilim ama uğraşma bence. Mazeret de sunmuş inceden unutamadığım biri var diye.

Mazeret olarak söylemiyor kendi hatası yüzünden ayrıldıkları için pişmanmış. O yüzden yazsa yazacak durumdayım dedi bana. 9 senelik arkadaşı var o da o onun apt*llığı ama maalesef öyle dedi. Ben de onun tavsiyesi üzerine kestim ilgimi bazen ilgileniyorum ilgi veriyorum bazen WhatsApp'dan yazılım okuduğumuz için sorular soruyor. Oyundayım diyorum 5 6 saat bakmıyorum sonra bakınca da uykum var sonra konuşuruz vs diyorum geçiştiriyorum. Tekrar sorduğunda dün gene öyle dedim he he kesin yardım edersin geçen de öyle dedin bakmadın dedi. 2-3 mesaj üst üste atmayan kız 6 7 mesaj atıp bak artık yardım et lütfen falan filan demeye başladı. Yazılım derslerinde de en iyi ben olduğum için başkasına da soramıyor bana sormak zorunda kalıyor. Ben de erteliyorum artık eskiden direkt bakıyordum TeamViewer ile bağlanıp yardım bile ediyordum şimdi oyundayım diyorum 4 5 saat sonra da bahane üretip kaçıyorum.

yani aklımdaki soru bu taktik işe yararmı yani kıza yazdıklarımı görseniz yoldan geçen 10 kişiye aynılarını yazsam tipime aldırış etmeden boynuma atlar derecesinde güzel uzun bi yazı yazdım. anlattım hayallerimi falan işte. kız aklımda benim hatam yüzünden ayrıldığım birisi varken yapamam dedi. hak da veriyorum ama başkasıyla mutsuz olacak olmasını sindiremiyorum. sizce nası bi yol izlemeliyim ?

kıza yazdığım mesaj :
Öncelikle bunu sakin zihinle okursan çok sevinirim. Mumkün mertebede de fazla kişiyle bu mesajımı paylaşmamanı rica ederim. Seni sinirlendirecek ve kıracak birşey yazmamaya gayret ettim. Yiğit'den rehberimdeki "My World <3"e :) öncelikle şunu söyleyeyim ki; seni o kadar çok seviyorum ki bunu gösteremiyor oluşum ve senin göremiyor oluşun inanılmaz canımı yakıyor. Bu sabah okula geç gelme sebebim o mesajdan sonra bir kenarda oturup düşünmem, toparlanamamamdı. Melisa olayından sonra senden hiçbir zaman vazgeçmedim. Sana olan sevgim hiçbir zaman azalmadı. Mecbur olduğum ve başka yolu olmadığı için, melisaya seni sevmiyormuşum imajı verebilmek için öyle davranmaya mecburdum. Her allah'ın günü, her gece ağladım o olaydan sonra. Keşke başka yolu olsaydı, keşke başka yapabilecek birşeyim olsaydı da senden vazgeçmiş gibi görünmeseydim diye. Seni ne kadar sevdiğimi, seninle kurduğum, geceleri falan düşündüğüm hayalleri anlattığım 20 dakikalık ses kaydım bile var :D ne bileyim seni lünaparka götürsem pamukşeker alsam :D çarpışan arabalara binsek çaktırmadan takım olsak millete dalsak falan :D bilerek sana yenilsem seni mutlu edebilsem, beni boş gördüğün her an böyle hayaller kuruyorum. Mesela galerimde 3 farklı resminden toplam 100.000 kopya var. Bunları söylerken, yazarken kendimi biraz kötü hissediyorum. Sebebi de sanki zorla seviyormuşum gibi hissediyorum böyle söyleyince. Sadece anla diye yazıyorum amacım seni üzmek veya rahatsız etmek değil biliyorsun. Bu sabah başkasını seviyorum dediğinde kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim. Okadar seviyorum ki, senin mutluluğun için senden vazgeçmem gerektiğini bana hissettirdiğin için bunun farkında olmak inanılmaz canımı yakıyor.
Benden başka birisiyle mutlu olsan bile sürekliliğine inanmadığım için aşka inanıcını kaybetmenden de korkuyorum. Çünki yanlış karar verip başkası yüzünden de yüz üstü bırakılırsan birdaha kimseye şans vermez ve inancını tamamen kaybedersin. Bendeki tek eksikliğin ne olduğunun farkındayım. Haricinde beni tanımadığın için kişiliğimi karekterimi bilmediğin için umursamıyor oluşunun da farkındayım. Beni ne kadar sevmediğinin de. Fakat ben ilk zamanlarda da seni içimde severken mutluydum. Sonucunu bildiğim şeylerin sonucunu erkenden görmekten korkuyorum. Bu hikayemin de eskileri gibi olmasından korkuyorum. Sana olan hislerim hiçbir zaman azalmadı. Onsuz yaşayamayacağım tek şeyi kazanamadan kaybetmekten korkuyorum. Yani seni. Diyecek fazla birşeyim yok çünki seni neden bu kadar sevdiğimi bilmiyorum. Sanırım nedenini bilsem bu gerçekten aşık olmak olmuyor tam emin değilim. Dediğim gibi eğer sen yanlış birine şans verirsen biedaha kimseye şans vermeyeceksin. Ama ben seni kazanamadan kaybedersem, ben de birdaha kimseye şans vermeyeceğim. Çünki her zaman aynı şeyi yaşamak beni inanılmaz yıpratıyor. En umutsuz anlarımda bile o çocuk ruhunla beni güldürüp tatlı şımarmalarınla dertlerimi unutturup, komik espirilerinle beni neşelendirip, herşeyin çözülebilecek ve basit şeyler olduğunu hatırlatmana ihtiyacım var. Beni ayakta tutabilecek ve hayat enerjisi düşük olmayan birisine ihtiyacım var. Yani sana. Beni okulda, orada burada boş gördüğün, hatta görmediğin zamanlarımda bile uyuduğum, boş olduğumu gördüğün zamanlarda, (karışık bi cümle oldu ama salla fkslfnakkg) seni düşünüyordum hep. Seni bu kadar çok seviyorken seni kazanamadan kaybedeceğimi hissediyor olmam ve son'a bu kadar yaklaştığımı hissetmem beni inanılmaz yıpratıyor. Muhtemelen sana bu söylemek istediklerimi söylemeseydim kendimi sonra çok pişman hissederdim. Eğer bunu okuyorken umursamıyor ve dalga geçer tavırla okuyor, gülüyorsan; sana söylemek istediğim herşeyi söylemedim henüz. Bağzı şeyleri kendime ve sonraya saklıyorum. Çünki seni üzmekten ve seni kırmaktan, aklında ve kalbinde kötü bir kişilikle kalmaktan korkuyorum. Ama eğer yüzünde biraz bile tebessüm oluşturabildiysem, sana verdiğim değeri az da olsa hissettirebildiysem, sanmıyorum ama iyi anlamda gözlerin dolduysa; seni ne kadar sevdiğimi sanırım anlatabilmişimdir. Eğer bu yazıyla seni üzdüysem, kırdıysam; gerçekten özür dilerim. Bu, hayatta isteyeceğim ve yapacağım son iki şey olurdu. Seni üzmek ve kırmak... basit bi göz temasın bile günümü güzelleştiriyor. Başka pek diyecek birşeyim yok şu an. Değerli zamanını fazla almak istemiyorum. Muhtemelen bundan sonra fazla diyaloga girmezsin benimle ama her neye ihtiyacın olursa burada olduğumu bilmeni istiyorum. O zaman şimdilik görüşürüz. Kendine iyi bak. Bir kusurum olduysa affola. Yapacak, diyecek bir şeyim yok diyerek ve sana değer vermeme müsade etmeyerek beni yok ettiğin için sana minnettarım. Hislerimi yazarak anlatamam. O kadar ucuz bir sevgi beslemiyorum sana karşı. Seni sevmem umarım sana zarar vermemiştir ve vermiyordur. Lütfen üzülme. Lütfen.. bu mesajla da seni üzdüysem veya kırdıysam özür dilerim tekrar. Onsuz yaşayamayacağım tek şeyi kaybetmekten korkuyorum.

See you later;

o nun yazdığı :
öncelikle benim hakkımda düşüncelerin çok güzel ama yanlış kızı seçtin bu ben olmamalıydım çok yakın zamanda biri benden ayrıldı ve kötü bir ayrılıktı şu an pişmanım geri yazsa yazıcak insanım aklım düşüncelerim ondan yana seni sadece arkadaşım olarak görüyorum kötü niyetle yazmadığını da biliyorum isteyen herkes birbirini tabiiki de sevebilir söylediklerine de hissettiklerine de saygı duyuyorum ama benim aklımda birisi hala varken yapamam özür dilerim her şey için hala arkadaş kalabiliriz tabii istersen :)

cevabım :d
Spordan yeni geldim bende, yanlış kızı seçtiğimi düşünmüyorum ama 40 yaşındaki adamdan çok tecrübem olduğu için senin adına korkuyorum. Yazarsa geri yazacak olduğun insanla tekrar kötü bir şekilde sona gelirsen inancını kaybedeceğini biliyorum. Şans verdiğin insanları iyi seçemeyecek olmandan korkuyorum. Kısaca senin adına endişeleniyorum. Eğer yazarsa yazacak olduğun kişinin sana yazmasını beklersen herkes için çok geç olabilir sanırım. Bence sen yazmalısın. Aldığın geri dönüşü iyi değerlendirmelisin ben senin yaşadığı o eski ve kötü duygularından seni uzaklaştırmak için varım. Ama seni incitmekten o kadar korkuyorum ki söylemek istediğim konuşmak istediğim inanılmaz şey var her ne kadar iyi şeyler de olsa kafanı bunlara takıp düşünmeni istemiyorum. Arkadaş kalmak istiyorsan kalabiliriz diyorsun ama benim için o kadar kolay bir süreç olmaz. Tabiiki kalabiliriz sonuçta bana karşı boşsun ve beni sevmiyorsun. Arkadaş olarakta o kadar çok sevilecek birisi olduğumu düşünmüyorum çünki her ne kadar insanlara uyum sağlayabilsemde bu uyum sadece mizah konusunda oluyor. Normalde ne kadar farklı birisi olduğumu anlamışsındır. Bu cümleleri sana kuran okuldaki yiğit değil. Arkadaş olarak kalsakta sana karşı beslediğim duygular beni boğup yok etmediği sürece azalması biraz zor. Bunu belli etmemeye çalışırım ama nekadar belli edemem bilmiyorum. Özür dilemene gerek yok aklında birisi olabilir bu normal birşey ama eğer senden ayrılan o ise ve kötü bir şekilde bittiyse ben olsam kimseye 2. Şansı vermem çünki her defasında suistimal eder. Genel olarak erkek seçmek çok zordur doğru kişiyi bulma bataklığında yüzmeye çalışır durursun ama 1 metre bile yol kat edemezsin. Aynı şeyi 2. Kez yaşayışım ama sana minnettarım. Bundan öncede aynı şey oldu fakat pek olumlu dönüş alamamıştım. Kız beni beden dersinde kovalayıp dövmüştü falan. Ben o vururken sessizce ağlamıştım sadece. Sen öyle yapmadın benim duygularıma karşılık vermesen bile değer verdin. En azından bunu gösterdin. Beslediğim duyguların boşa olmadığını biliyorum. Sana karşı davranışlarımı ne yönde değiştirmem gerektiğini söyleyebilirmisin ? Gözlerine bakmadan, bakıp dalıp gitmeden veya sana birşeyler gösterirken heyecanlanmamam falan gerekiyorsa yapmamayı denerim ama seni görmezden gelemem. Seni umursamadan duramam. Yaşadığım en yoğun hisleri bi anda yok edemem. Istesemde olmaz. Her allah'ın gecesinde biraz düşüneyim uyurum diyip saat 5 gibi uyuma huyumdan, okula 2 saat uykuyla gelme alışkanlığımı bırakamam. Imran seni seviyorum ve hislerimi belli etmemeye çalışsamda sanırım bi anda bu duyguları köreltmem imkansız. Ve o aklındaki kişiyle tekrar olmazsa lütfen zorlama. Bir yanlış karar daha verme. Son hakkını mantıklı kullan sevdiğim kızın mutlu olması, benimle olmayacaksa bile gerçekten mutlu olacağı biriyle olsun istiyorum. Onunla olmazsa bil ki buradayım. Duygularımın kısa bir sürede körelmesi mümkün değil. Sana karşı olan davranışlarımdan değiştirmem istediklerini söylemeni istiyorum. Ben o çarpışan arabalara başkasıyla binemem. Başkasıyla çaktırmadan takım olup insanlara dalamam. Seninle kurduğum hayalleri başkasıyla yaşayamam. Umudum tükendi artık en ufak şeyler bile çok ağır gelmeye başladı. Ruhen yaşlandım daha bu yaşta. Allah yardımcım olsun ne yapacağım hiç bilmiyorum.

Imran yanlış karar vermenden çok korkuyorum. En azindan akil almak istersen ben buradayim beni kullanabilirsin. yasadiklarimi bilsen karşinda 80 yaşında birisi var sanırsın 16 yaşında küçücük bedenimde ben inanılmaz deneyim taşıyorum. Lütfen yanlış karar alma. Hayatında her zaman sana destek olacak insanlara yer ver. Arkadaşlarını iyi seç çünki onlar seni yüceltir. Seninle ilgili tek bir yanlışını yakaladığınla diyalogu kes. Polemiğe bile girme. Bunları biliyorsun zaten çünki yanlış karar verecek birisi değilsin. Eminim sende okuldaki gibi birisi değilsin dışarda bunu ön görebiliyorum. Benim için başkalarından fikir al, mesajlarımı fikirlerini önemsediğin insanlara göster. Bak bakalım ne tepki verecekler. Tanıdığım en zeki kızsın imran. Dediğim gibi sana olan duygularımın körelmesi çok çok zor. Aklındakiyle olmazda ben her daim bekliyor olacağım. Ama bunu sana göstermemeye çalışacağım.
Her neye ihtiyacın olursa direkt yazabilirsin. Bu konuşmalardan sonra çekinip yazmamazlık yapma. Her zamankinden daha çok yardımcı olurum sana. Her konuda her zaman her saat yazabilirsin. Mesajına önem verdiğim tek kişi sensin. Diğerlerine bakmıyorum bile egoist diyorlar hawli diyip geçiyorlar. Umurumda değil. Sana içimden gelen iltifatları edemeyecek oluşum bayaa koyuyor açıkçası. Yarın gene otur yakınlarıma, dersle ilgili soru sor akademik anlamda başarısız olmandan korkuyorum. Çevrendeki insanlarla takılmaya devam edersen en akademik anlamda geriye gidebilirsin. En azından derste dersle ilgili bilgisi olanlarla takıl. Onlar sana birşeyler katarlar. Kopyayla geçmek yerine öğrenmeli herkes. Elimden geldiğince herkese yardımcı oluyorum bu derslerle ilgili çünki hepsi ilgi alanım. Çekinme imran her zamanki gibi pc derslerinde çevreme otur ki birşeyler kap benden.

hocam valla ilgiyi bi azaltıyorum bi hiç yüzüne bile bakmıyorum bazen de ilgi veriyorum ilgileniyorum yardımcı oluyorum falan. yazılım derslerinde yanımda oturuyor bilmediği yerlere bazen sorunca cevap bile vermiyorum bazen umursamıyorum ya da bak işte yapıyorum benden baksana ya falan diyorum. bazen de direk yanına yaklaşıp yardımcı oluyorum falan. ilgiyi tamamen kesmek nasıl oluyor bilmiyorum ama. ne yapmalıyım yani ilgiyi kesmek adına ?

çok yakın arkadaşı benim de arkadaşım. çok ilgi verirsen soğur senden ama ilgini kesersen aklındakini unutunca sana ilgisi başlar dedi. olursa böyle olur dedi bende o yüzden kestim

Mazeret olarak söylemiyor kendi hatası yüzünden ayrıldıkları için pişmanmış. O yüzden yazsa yazacak durumdayım dedi bana. 9 senelik arkadaşı var o da o onun apt*llığı ama maalesef öyle dedi. Ben de onun tavsiyesi üzerine kestim ilgimi bazen ilgileniyorum ilgi veriyorum bazen WhatsApp'dan yazılım okuduğumuz için sorular soruyor. Oyundayım diyorum 5 6 saat bakmıyorum sonra bakınca da uykum var sonra konuşuruz vs diyorum geçiştiriyorum. Tekrar sorduğunda dün gene öyle dedim he he kesin yardım edersin geçen de öyle dedin bakmadın dedi. 2-3 mesaj üst üste atmayan kız 6 7 mesaj atıp bak artık yardım et lütfen falan filan demeye başladı. Yazılım derslerinde de en iyi ben olduğum için başkasına da soramıyor bana sormak zorunda kalıyor. Ben de erteliyorum artık eskiden direkt bakıyordum TeamViewer ile bağlanıp yardım bile ediyordum şimdi oyundayım diyorum 4 5 saat sonra da bahane üretip kaçıyorum.

yani aklımdaki soru bu taktik işe yararmı yani kıza yazdıklarımı görseniz yoldan geçen 10 kişiye aynılarını yazsam tipime aldırış etmeden boynuma atlar derecesinde güzel uzun bi yazı yazdım. anlattım hayallerimi falan işte. kız aklımda benim hatam yüzünden ayrıldığım birisi varken yapamam dedi. hak da veriyorum ama başkasıyla mutsuz olacak olmasını sindiremiyorum. sizce nası bi yol izlemeliyim ?

kıza yazdığım mesaj :
Öncelikle bunu sakin zihinle okursan çok sevinirim. Mumkün mertebede de fazla kişiyle bu mesajımı paylaşmamanı rica ederim. Seni sinirlendirecek ve kıracak birşey yazmamaya gayret ettim. Yiğit'den rehberimdeki "My World <3"e :) öncelikle şunu söyleyeyim ki; seni o kadar çok seviyorum ki bunu gösteremiyor oluşum ve senin göremiyor oluşun inanılmaz canımı yakıyor. Bu sabah okula geç gelme sebebim o mesajdan sonra bir kenarda oturup düşünmem, toparlanamamamdı. Melisa olayından sonra senden hiçbir zaman vazgeçmedim. Sana olan sevgim hiçbir zaman azalmadı. Mecbur olduğum ve başka yolu olmadığı için, melisaya seni sevmiyormuşum imajı verebilmek için öyle davranmaya mecburdum. Her allah'ın günü, her gece ağladım o olaydan sonra. Keşke başka yolu olsaydı, keşke başka yapabilecek birşeyim olsaydı da senden vazgeçmiş gibi görünmeseydim diye. Seni ne kadar sevdiğimi, seninle kurduğum, geceleri falan düşündüğüm hayalleri anlattığım 20 dakikalık ses kaydım bile var :D ne bileyim seni lünaparka götürsem pamukşeker alsam :D çarpışan arabalara binsek çaktırmadan takım olsak millete dalsak falan :D bilerek sana yenilsem seni mutlu edebilsem, beni boş gördüğün her an böyle hayaller kuruyorum. Mesela galerimde 3 farklı resminden toplam 100.000 kopya var. Bunları söylerken, yazarken kendimi biraz kötü hissediyorum. Sebebi de sanki zorla seviyormuşum gibi hissediyorum böyle söyleyince. Sadece anla diye yazıyorum amacım seni üzmek veya rahatsız etmek değil biliyorsun. Bu sabah başkasını seviyorum dediğinde kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim. Okadar seviyorum ki, senin mutluluğun için senden vazgeçmem gerektiğini bana hissettirdiğin için bunun farkında olmak inanılmaz canımı yakıyor.
Benden başka birisiyle mutlu olsan bile sürekliliğine inanmadığım için aşka inanıcını kaybetmenden de korkuyorum. Çünki yanlış karar verip başkası yüzünden de yüz üstü bırakılırsan birdaha kimseye şans vermez ve inancını tamamen kaybedersin. Bendeki tek eksikliğin ne olduğunun farkındayım. Haricinde beni tanımadığın için kişiliğimi karekterimi bilmediğin için umursamıyor oluşunun da farkındayım. Beni ne kadar sevmediğinin de. Fakat ben ilk zamanlarda da seni içimde severken mutluydum. Sonucunu bildiğim şeylerin sonucunu erkenden görmekten korkuyorum. Bu hikayemin de eskileri gibi olmasından korkuyorum. Sana olan hislerim hiçbir zaman azalmadı. Onsuz yaşayamayacağım tek şeyi kazanamadan kaybetmekten korkuyorum. Yani seni. Diyecek fazla birşeyim yok çünki seni neden bu kadar sevdiğimi bilmiyorum. Sanırım nedenini bilsem bu gerçekten aşık olmak olmuyor tam emin değilim. Dediğim gibi eğer sen yanlış birine şans verirsen biedaha kimseye şans vermeyeceksin. Ama ben seni kazanamadan kaybedersem, ben de birdaha kimseye şans vermeyeceğim. Çünki her zaman aynı şeyi yaşamak beni inanılmaz yıpratıyor. En umutsuz anlarımda bile o çocuk ruhunla beni güldürüp tatlı şımarmalarınla dertlerimi unutturup, komik espirilerinle beni neşelendirip, herşeyin çözülebilecek ve basit şeyler olduğunu hatırlatmana ihtiyacım var. Beni ayakta tutabilecek ve hayat enerjisi düşük olmayan birisine ihtiyacım var. Yani sana. Beni okulda, orada burada boş gördüğün, hatta görmediğin zamanlarımda bile uyuduğum, boş olduğumu gördüğün zamanlarda, (karışık bi cümle oldu ama salla fkslfnakkg) seni düşünüyordum hep. Seni bu kadar çok seviyorken seni kazanamadan kaybedeceğimi hissediyor olmam ve son'a bu kadar yaklaştığımı hissetmem beni inanılmaz yıpratıyor. Muhtemelen sana bu söylemek istediklerimi söylemeseydim kendimi sonra çok pişman hissederdim. Eğer bunu okuyorken umursamıyor ve dalga geçer tavırla okuyor, gülüyorsan; sana söylemek istediğim herşeyi söylemedim henüz. Bağzı şeyleri kendime ve sonraya saklıyorum. Çünki seni üzmekten ve seni kırmaktan, aklında ve kalbinde kötü bir kişilikle kalmaktan korkuyorum. Ama eğer yüzünde biraz bile tebessüm oluşturabildiysem, sana verdiğim değeri az da olsa hissettirebildiysem, sanmıyorum ama iyi anlamda gözlerin dolduysa; seni ne kadar sevdiğimi sanırım anlatabilmişimdir. Eğer bu yazıyla seni üzdüysem, kırdıysam; gerçekten özür dilerim. Bu, hayatta isteyeceğim ve yapacağım son iki şey olurdu. Seni üzmek ve kırmak... basit bi göz temasın bile günümü güzelleştiriyor. Başka pek diyecek birşeyim yok şu an. Değerli zamanını fazla almak istemiyorum. Muhtemelen bundan sonra fazla diyaloga girmezsin benimle ama her neye ihtiyacın olursa burada olduğumu bilmeni istiyorum. O zaman şimdilik görüşürüz. Kendine iyi bak. Bir kusurum olduysa affola. Yapacak, diyecek bir şeyim yok diyerek ve sana değer vermeme müsade etmeyerek beni yok ettiğin için sana minnettarım. Hislerimi yazarak anlatamam. O kadar ucuz bir sevgi beslemiyorum sana karşı. Seni sevmem umarım sana zarar vermemiştir ve vermiyordur. Lütfen üzülme. Lütfen.. bu mesajla da seni üzdüysem veya kırdıysam özür dilerim tekrar. Onsuz yaşayamayacağım tek şeyi kaybetmekten korkuyorum.

See you later;

o nun yazdığı :
öncelikle benim hakkımda düşüncelerin çok güzel ama yanlış kızı seçtin bu ben olmamalıydım çok yakın zamanda biri benden ayrıldı ve kötü bir ayrılıktı şu an pişmanım geri yazsa yazıcak insanım aklım düşüncelerim ondan yana seni sadece arkadaşım olarak görüyorum kötü niyetle yazmadığını da biliyorum isteyen herkes birbirini tabiiki de sevebilir söylediklerine de hissettiklerine de saygı duyuyorum ama benim aklımda birisi hala varken yapamam özür dilerim her şey için hala arkadaş kalabiliriz tabii istersen :)

cevabım :d
Spordan yeni geldim bende, yanlış kızı seçtiğimi düşünmüyorum ama 40 yaşındaki adamdan çok tecrübem olduğu için senin adına korkuyorum. Yazarsa geri yazacak olduğun insanla tekrar kötü bir şekilde sona gelirsen inancını kaybedeceğini biliyorum. Şans verdiğin insanları iyi seçemeyecek olmandan korkuyorum. Kısaca senin adına endişeleniyorum. Eğer yazarsa yazacak olduğun kişinin sana yazmasını beklersen herkes için çok geç olabilir sanırım. Bence sen yazmalısın. Aldığın geri dönüşü iyi değerlendirmelisin ben senin yaşadığı o eski ve kötü duygularından seni uzaklaştırmak için varım. Ama seni incitmekten o kadar korkuyorum ki söylemek istediğim konuşmak istediğim inanılmaz şey var her ne kadar iyi şeyler de olsa kafanı bunlara takıp düşünmeni istemiyorum. Arkadaş kalmak istiyorsan kalabiliriz diyorsun ama benim için o kadar kolay bir süreç olmaz. Tabiiki kalabiliriz sonuçta bana karşı boşsun ve beni sevmiyorsun. Arkadaş olarakta o kadar çok sevilecek birisi olduğumu düşünmüyorum çünki her ne kadar insanlara uyum sağlayabilsemde bu uyum sadece mizah konusunda oluyor. Normalde ne kadar farklı birisi olduğumu anlamışsındır. Bu cümleleri sana kuran okuldaki yiğit değil. Arkadaş olarak kalsakta sana karşı beslediğim duygular beni boğup yok etmediği sürece azalması biraz zor. Bunu belli etmemeye çalışırım ama nekadar belli edemem bilmiyorum. Özür dilemene gerek yok aklında birisi olabilir bu normal birşey ama eğer senden ayrılan o ise ve kötü bir şekilde bittiyse ben olsam kimseye 2. Şansı vermem çünki her defasında suistimal eder. Genel olarak erkek seçmek çok zordur doğru kişiyi bulma bataklığında yüzmeye çalışır durursun ama 1 metre bile yol kat edemezsin. Aynı şeyi 2. Kez yaşayışım ama sana minnettarım. Bundan öncede aynı şey oldu fakat pek olumlu dönüş alamamıştım. Kız beni beden dersinde kovalayıp dövmüştü falan. Ben o vururken sessizce ağlamıştım sadece. Sen öyle yapmadın benim duygularıma karşılık vermesen bile değer verdin. En azından bunu gösterdin. Beslediğim duyguların boşa olmadığını biliyorum. Sana karşı davranışlarımı ne yönde değiştirmem gerektiğini söyleyebilirmisin ? Gözlerine bakmadan, bakıp dalıp gitmeden veya sana birşeyler gösterirken heyecanlanmamam falan gerekiyorsa yapmamayı denerim ama seni görmezden gelemem. Seni umursamadan duramam. Yaşadığım en yoğun hisleri bi anda yok edemem. Istesemde olmaz. Her allah'ın gecesinde biraz düşüneyim uyurum diyip saat 5 gibi uyuma huyumdan, okula 2 saat uykuyla gelme alışkanlığımı bırakamam. Imran seni seviyorum ve hislerimi belli etmemeye çalışsamda sanırım bi anda bu duyguları köreltmem imkansız. Ve o aklındaki kişiyle tekrar olmazsa lütfen zorlama. Bir yanlış karar daha verme. Son hakkını mantıklı kullan sevdiğim kızın mutlu olması, benimle olmayacaksa bile gerçekten mutlu olacağı biriyle olsun istiyorum. Onunla olmazsa bil ki buradayım. Duygularımın kısa bir sürede körelmesi mümkün değil. Sana karşı olan davranışlarımdan değiştirmem istediklerini söylemeni istiyorum. Ben o çarpışan arabalara başkasıyla binemem. Başkasıyla çaktırmadan takım olup insanlara dalamam. Seninle kurduğum hayalleri başkasıyla yaşayamam. Umudum tükendi artık en ufak şeyler bile çok ağır gelmeye başladı. Ruhen yaşlandım daha bu yaşta. Allah yardımcım olsun ne yapacağım hiç bilmiyorum.

Imran yanlış karar vermenden çok korkuyorum. En azindan akil almak istersen ben buradayim beni kullanabilirsin. yasadiklarimi bilsen karşinda 80 yaşında birisi var sanırsın 16 yaşında küçücük bedenimde ben inanılmaz deneyim taşıyorum. Lütfen yanlış karar alma. Hayatında her zaman sana destek olacak insanlara yer ver. Arkadaşlarını iyi seç çünki onlar seni yüceltir. Seninle ilgili tek bir yanlışını yakaladığınla diyalogu kes. Polemiğe bile girme. Bunları biliyorsun zaten çünki yanlış karar verecek birisi değilsin. Eminim sende okuldaki gibi birisi değilsin dışarda bunu ön görebiliyorum. Benim için başkalarından fikir al, mesajlarımı fikirlerini önemsediğin insanlara göster. Bak bakalım ne tepki verecekler. Tanıdığım en zeki kızsın imran. Dediğim gibi sana olan duygularımın körelmesi çok çok zor. Aklındakiyle olmazda ben her daim bekliyor olacağım. Ama bunu sana göstermemeye çalışacağım.
Her neye ihtiyacın olursa direkt yazabilirsin. Bu konuşmalardan sonra çekinip yazmamazlık yapma. Her zamankinden daha çok yardımcı olurum sana. Her konuda her zaman her saat yazabilirsin. Mesajına önem verdiğim tek kişi sensin. Diğerlerine bakmıyorum bile egoist diyorlar hawli diyip geçiyorlar. Umurumda değil. Sana içimden gelen iltifatları edemeyecek oluşum bayaa koyuyor açıkçası. Yarın gene otur yakınlarıma, dersle ilgili soru sor akademik anlamda başarısız olmandan korkuyorum. Çevrendeki insanlarla takılmaya devam edersen en akademik anlamda geriye gidebilirsin. En azından derste dersle ilgili bilgisi olanlarla takıl. Onlar sana birşeyler katarlar. Kopyayla geçmek yerine öğrenmeli herkes. Elimden geldiğince herkese yardımcı oluyorum bu derslerle ilgili çünki hepsi ilgi alanım. Çekinme imran her zamanki gibi pc derslerinde çevreme otur ki birşeyler kap benden.
Hepsini okudum. Öncelikle seninle az çok aynı yaşlarda (lisede okuduğunu düşünüyorum) olduğumuzu bilmeni isterim. Öyle 40-80 yıllık tecrübem yok yani 😁. Bana kalırsa yeni kıza geç dostum. Ben birinin yedeği veya keyfi isterse diye hazırda tuttuğu biri olmak istemezdim. Emin ol İmran gider başkası gelir. İlk başlarda zor olacaktır ama ben de beraber onca şey yaptığımız ve çok fena aşık olduğum kızla aylardır konuşmuyorum. Onun yerinde başkaları var şimdi 🥰.

Birde kafanda kızları ilahlaştırma, sen ilahlaş. Onlar bizden üstün birer varlık değiller ve asla da olmayacaklar. İmran'ı tanımadığım için bilemem ama o olmasa bile çoğu kız biz onları çok yüce varlıklar olarak görüp öyle davrandığımız için abuk subuk havalara giriyorlar. Sen kendin olmaya devam et, başkaları için değişme ve her zaman sabırlı ol. Eminim seninde karşına güzel fırsatlar gelecektir. Benim geldi, gelmeye de devam ediyor 😎. Kısaca bu işin raconu budur demek istiyorum.

Hocam vallahi ilgiyi bir azaltıyorum bir hiç yüzüne bile bakmıyorum bazen de ilgi veriyorum ilgileniyorum yardımcı oluyorum falan. Yazılım derslerinde yanımda oturuyor bilmediği yerlere bazen sorunca cevap bile vermiyorum bazen umursamıyorum ya da bak işte yapıyorum benden baksana ya falan diyorum. Bazen de direk yanına yaklaşıp yardımcı oluyorum falan. İlgiyi tamamen kesmek nasıl oluyor bilmiyorum ama. Ne yapmalıyım yani ilgiyi kesmek adına?

Çok yakın arkadaşı benim de arkadaşım. Çok ilgi verirsen soğur senden ama ilgini kesersen aklındakini unutunca sana ilgisi başlar dedi. Olursa böyle olur dedi bende o yüzden kestim.

Yani aklımdaki soru bu taktik işe yararmı yani kıza yazdıklarımı görseniz yoldan geçen 10 kişiye aynılarını yazsam tipime aldırış etmeden boynuma atlar derecesinde güzel uzun bir yazı yazdım. Anlattım hayallerimi falan işte. Kız aklımda benim hatam yüzünden ayrıldığım birisi varken yapamam dedi. Hak da veriyorum ama başkasıyla mutsuz olacak olmasını sindiremiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Kıza yazdığım mesaj:
Öncelikle bunu sakin zihinle okursan çok sevinirim. Mumkün mertebede de fazla kişiyle bu mesajımı paylaşmamanı rica ederim. Seni sinirlendirecek ve kıracak bir şey yazmamaya gayret ettim. Yiğit'den rehberimdeki "my world <3"e :) öncelikle şunu söyleyeyim ki; seni o kadar çok seviyorum ki bunu gösteremiyor oluşum ve senin göremiyor oluşun inanılmaz canımı yakıyor. Bu sabah okula geç gelme sebebim o mesajdan sonra bir kenarda oturup düşünmem, toparlanamamamdı. Melisa olayından sonra senden hiçbir zaman vazgeçmedim. Sana olan sevgim hiçbir zaman azalmadı. Mecbur olduğum ve başka yolu olmadığı için, melisaya seni sevmiyormuşum imajı verebilmek için öyle davranmaya mecburdum. Her Allah'ın günü, her gece ağladım o olaydan sonra. Keşke başka yolu olsaydı, keşke başka yapabilecek bir şeyim olsaydı da senden vazgeçmiş gibi görünmeseydim diye. Seni ne kadar sevdiğimi, seninle kurduğum, geceleri falan düşündüğüm hayalleri anlattığım 20 dakikalık ses kaydım bile var :D ne bileyim seni lünaparka götürsem pamukşeker alsam :D çarpışan arabalara binsek çaktırmadan takım olsak millete dalsak falan :D bilerek sana yenilsem seni mutlu edebilsem, beni boş gördüğün her an böyle hayaller kuruyorum. Mesela galerimde 3 farklı resminden toplam 100.000 kopya var. Bunları söylerken, yazarken kendimi biraz kötü hissediyorum. Sebebi de sanki zorla seviyormuşum gibi hissediyorum böyle söyleyince. Sadece anla diye yazıyorum amacım seni üzmek veya rahatsız etmek değil biliyorsun. Bu sabah başkasını seviyorum dediğinde kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim. O kadar seviyorum ki, senin mutluluğun için senden vazgeçmem gerektiğini bana hissettirdiğin için bunun farkında olmak inanılmaz canımı yakıyor.
Benden başka birisiyle mutlu olsan bile sürekliliğine inanmadığım için aşka inanıcını kaybetmenden de korkuyorum. Çünkü yanlış karar verip başkası yüzünden de yüz üstü bırakılırsan bir daha kimseye şans vermez ve inancını tamamen kaybedersin. Bendeki tek eksikliğin ne olduğunun farkındayım. Haricinde beni tanımadığın için kişiliğimi karekterimi bilmediğin için umursamıyor oluşunun da farkındayım. Beni ne kadar sevmediğinin de. Fakat ben ilk zamanlarda da seni içimde severken mutluydum. Sonucunu bildiğim şeylerin sonucunu erkenden görmekten korkuyorum. Bu hikayemin de eskileri gibi olmasından korkuyorum. Sana olan hislerim hiçbir zaman azalmadı. Onsuz yaşayamayacağım tek şeyi kazanamadan kaybetmekten korkuyorum. Yani seni. Diyecek fazla bir şeyim yok çünkü seni neden bu kadar sevdiğimi bilmiyorum. Sanırım nedenini bilsem bu gerçekten aşık olmak olmuyor tam emin değilim. Dediğim gibi eğer sen yanlış birine şans verirsen biedaha kimseye şans vermeyeceksin. Ama ben seni kazanamadan kaybedersem, ben de bir daha kimseye şans vermeyeceğim. Çünkü her zaman aynı şeyi yaşamak beni inanılmaz yıpratıyor. En umutsuz anlarımda bile o çocuk ruhunla beni güldürüp tatlı şımarmalarınla dertlerimi unutturup, komik espirilerinle beni neşelendirip, her şeyin çözülebilecek ve basit şeyler olduğunu hatırlatmana ihtiyacım var. Beni ayakta tutabilecek ve hayat enerjisi düşük olmayan birisine ihtiyacım var. Yani sana. Beni okulda, orada burada boş gördüğün, hatta görmediğin zamanlarımda bile uyuduğum, boş olduğumu gördüğün zamanlarda, (karışık bir cümle oldu ama salla fkslfnakkg) seni düşünüyordum hep. Seni bu kadar çok seviyorken seni kazanamadan kaybedeceğimi hissediyor olmam ve Son'a bu kadar yaklaştığımı hissetmem beni inanılmaz yıpratıyor. Muhtemelen sana bu söylemek istediklerimi söylemeseydim kendimi sonra çok pişman hissederdim. Eğer bunu okuyorken umursamıyor ve dalga geçer tavırla okuyor, gülüyorsan; sana söylemek istediğim her şeyi söylemedim henüz. Bazı şeyleri kendime ve sonraya saklıyorum. Çünkü seni üzmekten ve seni kırmaktan, aklında ve kalbinde kötü bir kişilikle kalmaktan korkuyorum. Ama eğer yüzünde biraz bile tebessüm oluşturabildiysem, sana verdiğim değeri az da olsa hissettirebildiysem, sanmıyorum ama iyi anlamda gözlerin dolduysa; seni ne kadar sevdiğimi sanırım anlatabilmişimdir. Eğer bu yazıyla seni üzdüysem, kırdıysam; gerçekten özür dilerim. Bu, hayatta isteyeceğim ve yapacağım son iki şey olurdu. Seni üzmek ve kırmak... Basit bir göz temasın bile günümü güzelleştiriyor. Başka pek diyecek bir şeyim yok şu an. Değerli zamanını fazla almak istemiyorum. Muhtemelen bundan sonra fazla diyaloga girmezsin benimle ama her neye ihtiyacın olursa burada olduğumu bilmeni istiyorum. O zaman şimdilik görüşürüz. Kendine iyi bak. Bir kusurum olduysa affola. Yapacak, diyecek bir şeyim yok diyerek ve sana değer vermeme müsaade etmeyerek beni yok ettiğin için sana minnettarım. Hislerimi yazarak anlatamam. O kadar ucuz bir sevgi beslemiyorum sana karşı. Seni sevmem umarım sana zarar vermemiştir ve vermiyordur. Lütfen üzülme. Lütfen. Bu mesajla da seni üzdüysem veya kırdıysam özür dilerim tekrar. Onsuz yaşayamayacağım tek şeyi kaybetmekten korkuyorum.

See you later;

Onun yazdığı:
Öncelikle benim hakkımda düşüncelerin çok güzel ama yanlış kızı seçtin bu ben olmamalıydım çok yakın zamanda biri benden ayrıldı ve kötü bir ayrılıktı şu an pişmanım geri yazsa yazacak insanım aklım düşüncelerim ondan yana seni sadece arkadaşım olarak görüyorum kötü niyetle yazmadığını da biliyorum isteyen herkes birbirini tabii ki de sevebilir söylediklerine de hissettiklerine de saygı duyuyorum ama benim aklımda birisi hala varken yapamam özür dilerim her şey için hala arkadaş kalabiliriz tabii istersen :)

Cevabım :d
Spordan yeni geldim bende, yanlış kızı seçtiğimi düşünmüyorum ama 40 yaşındaki adamdan çok tecrübem olduğu için senin adına korkuyorum. Yazarsa geri yazacak olduğun insanla tekrar kötü bir şekilde sona gelirsen inancını kaybedeceğini biliyorum. Şans verdiğin insanları iyi seçemeyecek olmandan korkuyorum. Kısaca senin adına endişeleniyorum. Eğer yazarsa yazacak olduğun kişinin sana yazmasını beklersen herkes için çok geç olabilir sanırım. Bence sen yazmalısın. Aldığın geri dönüşü iyi değerlendirmelisin ben senin yaşadığı o eski ve kötü duygularından seni uzaklaştırmak için varım. Ama seni incitmekten o kadar korkuyorum ki söylemek istediğim konuşmak istediğim inanılmaz şey var her ne kadar iyi şeyler de olsa kafanı bunlara takıp düşünmeni istemiyorum. Arkadaş kalmak istiyorsan kalabiliriz diyorsun ama benim için o kadar kolay bir süreç olmaz. Tabii ki kalabiliriz sonuçta bana karşı boşsun ve beni sevmiyorsun. Arkadaş olarak da o kadar çok sevilecek birisi olduğumu düşünmüyorum çünkü her ne kadar insanlara uyum sağlayabilsemde bu uyum sadece mizah konusunda oluyor. Normalde ne kadar farklı birisi olduğumu anlamışsındır. Bu cümleleri sana kuran okuldaki Yiğit değil. Arkadaş olarak kalsakta sana karşı beslediğim duygular beni boğup yok etmediği sürece azalması biraz zor. Bunu belli etmemeye çalışırım ama ne kadar belli edemem bilmiyorum. Özür dilemene gerek yok aklında birisi olabilir bu normal bir şey ama eğer senden ayrılan o ise ve kötü bir şekilde bittiyse ben olsam kimseye 2. şansı vermem çünkü her defasında suistimal eder. Genel olarak erkek seçmek çok zordur doğru kişiyi bulma bataklığında yüzmeye çalışır durursun ama 1 metre bile yol kat edemezsin. Aynı şeyi 2. kez yaşayışım ama sana minnettarım. Bundan önce de aynı şey oldu fakat pek olumlu dönüş alamamıştım. Kız beni beden dersinde kovalayıp dövmüştü falan. Ben o vururken sessizce ağlamıştım sadece. Sen öyle yapmadın benim duygularıma karşılık vermesen bile değer verdin. En azından bunu gösterdin. Beslediğim duyguların boşa olmadığını biliyorum. Sana karşı davranışlarımı ne yönde değiştirmem gerektiğini söyleyebilir misin? Gözlerine bakmadan, bakıp dalıp gitmeden veya sana bir şeyler gösterirken heyecanlanmamam falan gerekiyorsa yapmamayı denerim ama seni görmezden gelemem. Seni umursamadan duramam. Yaşadığım en yoğun hisleri bir anda yok edemem. İstesem de olmaz. Her Allah'ın gecesinde biraz düşüneyim uyurum deyip saat 5 gibi uyuma huyumdan, okula 2 saat uykuyla gelme alışkanlığımı bırakamam. Imran seni seviyorum ve hislerimi belli etmemeye çalışsamda sanırım bir anda bu duyguları köreltmem imkansız. Ve o aklındaki kişiyle tekrar olmazsa lütfen zorlama. Bir yanlış karar daha verme. Son hakkını mantıklı kullan sevdiğim kızın mutlu olması, benimle olmayacaksa bile gerçekten mutlu olacağı biriyle olsun istiyorum. Onunla olmazsa bil ki buradayım. Duygularımın kısa bir sürede körelmesi mümkün değil. Sana karşı olan davranışlarımdan değiştirmem istediklerini söylemeni istiyorum. Ben o çarpışan arabalara başkasıyla binemem. Başkasıyla çaktırmadan takım olup insanlara dalamam. Seninle kurduğum hayalleri başkasıyla yaşayamam. Umudum tükendi artık en ufak şeyler bile çok ağır gelmeye başladı. Ruhen yaşlandım daha bu yaşta. Allah yardımcım olsun ne yapacağım hiç bilmiyorum.

Imran yanlış karar vermenden çok korkuyorum. En azindan akil almak istersen ben buradayim beni kullanabilirsin. Yasadiklarimi bilsen karşinda 80 yaşında birisi var sanırsın 16 yaşında küçücük bedenimde ben inanılmaz deneyim taşıyorum. Lütfen yanlış karar alma. Hayatında her zaman sana destek olacak insanlara yer ver. Arkadaşlarını iyi seç çünkü onlar seni yüceltir. Seninle ilgili tek bir yanlışını yakaladığınla diyalogu kes. Polemiğe bile girme. Bunları biliyorsun zaten çünkü yanlış karar verecek birisi değilsin. Eminim sende okuldaki gibi birisi değilsin dışarıda bunu ön görebiliyorum. Benim için başkalarından fikir al, mesajlarımı fikirlerini önemsediğin insanlara göster. Bak bakalım ne tepki verecekler. Tanıdığım en zeki kızsın imran. Dediğim gibi sana olan duygularımın körelmesi çok çok zor. Aklındakiyle olmazda ben her daim bekliyor olacağım. Ama bunu sana göstermemeye çalışacağım.
Her neye ihtiyacın olursa direkt yazabilirsin. Bu konuşmalardan sonra çekinip yazmamazlık yapma. Her zamankinden daha çok yardımcı olurum sana. Her konuda her zaman her saat yazabilirsin. Mesajına önem verdiğim tek kişi sensin. Diğerlerine bakmıyorum bile egoist diyorlar hawli deyip geçiyorlar. Umurumda değil. Sana içimden gelen iltifatları edemeyecek oluşum bayağı koyuyor açıkçası. Yarın gene otur yakınlarıma, dersle ilgili soru sor akademik anlamda başarısız olmandan korkuyorum. Çevrendeki insanlarla takılmaya devam edersen en akademik anlamda geriye gidebilirsin. En azından derste dersle ilgili bilgisi olanlarla takıl. Onlar sana bir şeyler katarlar. Kopyayla geçmek yerine öğrenmeli herkes. Elimden geldiğince herkese yardımcı oluyorum bu derslerle ilgili çünkü hepsi ilgi alanım. Çekinme imran her zamanki gibi PC derslerinde çevreme otur ki bir şeyler kap benden.

Hocam kız sizi ilgi için kullanıp uydu erkeği yapmaya çalışıyor hiçbir kızın gözü önünde böyle düşüp kendinizden ödün vermeyin gerek de yok. Başka kıza geçin ama kızlara bu şekilde yaklaşarak onlara meleklermiş gibi davranarak hiçbir şey elde edemezsiniz. Onların da insan olduğunu kabul edip ona göre hareket etmelisiniz.

Hepsini okudum. Öncelikle seninle az çok aynı yaşlarda (lisede okuduğunu düşünüyorum) olduğumuzu bilmeni isterim. Öyle 40-80 yıllık tecrübem yok yani 😁. Bana kalırsa yeni kıza geç dostum. Ben birinin yedeği veya keyfi isterse diye hazırda tuttuğu biri olmak istemezdim. Emin ol İmran gider başkası gelir. İlk başlarda zor olacaktır ama ben de beraber onca şey yaptığımız ve çok fena aşık olduğum kızla aylardır konuşmuyorum. Onun yerinde başkaları var şimdi 🥰.

Birde kafanda kızları ilahlaştırma, sen ilahlaş. Onlar bizden üstün birer varlık değiller ve asla da olmayacaklar. İmran'ı tanımadığım için bilemem ama o olmasa bile çoğu kız biz onları çok yüce varlıklar olarak görüp öyle davrandığımız için abuk subuk havalara giriyorlar. Sen kendin olmaya devam et, başkaları için değişme ve her zaman sabırlı ol. Eminim seninde karşına güzel fırsatlar gelecektir. Benim geldi, gelmeye de devam ediyor 😎. Kısaca bu işin raconu budur demek istiyorum.
Zaten okulda bambaşka birisiyim hiçkimseye lafımı esirgemem genelde de çok alfa olduğumu ve özgüvenimin çok yüksek olduğunu falan söylerler. Sadece kıza tek seferde anlatma şansım olduğu için böyle biraz onu yücelterek konuştum. Tek şansım vardı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum haricinde de hiç umursamıyorum şu aralar ki olursa böyle olur olmazsa da umursamadığım için unutmuş olurum onu sanırım

Hocam kız sizi ilgi için kullanıp uydu erkeği yapmaya çalışıyor hiçbir kızın gözü önünde böyle düşüp kendinizden ödün vermeyin gerek de yok. Başka kıza geçin ama kızlara bu şekilde yaklaşarak onlara meleklermiş gibi davranarak hiçbir şey elde edemezsiniz. Onların da insan olduğunu kabul edip ona göre hareket etmelisiniz.
Dediğim gibi tek şansım vardı mecbur bu şekilde kullandım yoksa böyle yüzlerine karşı davranmıyorum. Genelde tüm kızlara karşı özgüvenli birisi olduğum ve lafımı esirgemediğim için (aşağılamaktan vs bahsetmiyorum sadece o an söylenmesi gerekenleri söylerim çekinmeden. Genelde de alfa takılıyorum) kızlar benimle takılmayı seviyorlar normalde bu yazdığım gibi reelde de meleklermiş gibi yüceltmiyorum

Kafamda kızları ilahlaştırmıyorum yani tek seferliğe mahsus böyle yazayım dedim haricinde yanıma oturunca yazılım derslerinde sorular sorunca falan inanılmaz umursamaz ve alfa cevaplar veriyorum ksjfkwjbddhfha sinir oluyor muhtemelen ama böyle olması gerekiyor sanırım

Yani mesela nası davranmam lazim ornek verebilirsen sevinirim. Yanında nası durmam ne yapmam nasıl konuşmam daha doğru olur ? Böyle umursamaz devammı etmeliyim soru sorarsa falan nasil cevap vermeliyim mesela ?

Öyle çok fazla ilahlaştırmıyorum kafamda yani sadece tek bir seferliğe mahsus böyle onun kafamda nasıl tasarladıysam ona karşı öyle konuştum zaten bu mesajların üstünden bir ortalama bir ay falan geçti ondan sonra da hiç böyle konuştuğum gibi davranmadım ona sadece o seferlik kafamda onu nasıl tasarladıysam ona öyle anlattım çünkü burada sürekli aynı şeyleri yazamayacağım için tek bir şansım vardı duygularımı ifade etmek için tek bir şansım vardı onu da böyle kullandım onun haricinde okulda yanıma oturduğu zaman bana sorular sorduğu zaman nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum yani nasıl cevaplar vermem lazım direkt kestirip atsam mı yoksa alfa davransam mı ne bileyim soru sorduğunda umursamasam mı yüzüne bakmasam mı böyle soğuk mu davransam falan bilmiyorum yani sadece bu konuda yardıma ihtiyacım var ona karşı bu saatten sonra nasıl davransam elde etme şansım olur?

Son düzenleme:
Bazen ilgili bazen ilgisiz davran ama ikisinin de dozunu pek kaçırma aynı şekilde alfa olmaya devam et. Seni tanımadığım için yazdıklarından çıkarım yaptım bu yüzden ilahlaştırma dedim 😉.

Bazen ilgili bazen ilgisiz davran ama ikisinin de dozunu pek kaçırma aynı şekilde alfa olmaya devam et. Seni tanımadığım için yazdıklarından çıkarım yaptım bu yüzden ilahlaştırma dedim 😉.
Aynen öyle yapıyorum bazen hiç ilgi göstermiyorum bazen çok ilgileniyorum bazen ikiside biraz biraz falan :D haricindeki tüm kızlara da alfa takılıyorum. En sonunda böyle davranınca ne olur sence ? Kızda etkisi ne olur yani bence aklındakini unutunca bana ilgisi başlar ama bilmiyorum

Bir de ilgili ve ilgisiz davrandığım zamanın zaman aralığı ne kadar olmalı mesela kaç gün ilgili davranıp sonra ilgiyi kesmem lazım ya da kaç gün ilgisiz davranıp sonra ilgi vermem lazım Onun zaman aralığını tam olarak bilmiyorum kestiremiyorum Yani pazartesi ve Perşembe günleri Beşer ders yanıma oturuyor Çünkü Pazartesi ve Perşembe günleri Beşer ders yazılım dersi var o yüzden pazartesi ve Perşembe günleri beşer altışar ders yanıma oturuyor pazartesiden perşembe'ye kadar ilgisiz davranıp perşembe günü ben ona yaklaşıp ilgi versem tekrar bir sonraki pazartesiye kadar böyle ilgili davransam falan yani bilmiyorum zaman aralığını nasıl hesaplamam lazım bilmiyorum Pazartesi ve Perşembe günleri yanıma oturuyor pazartesiden perşembe'ye kadar elbise davranıp Pazartesi böyle hafiften ilgi versem falan acaba

Cümlenin %90'ı "pazartesi ve perşembe günleri yanıma oturuyor" skfjalrnsmdnak

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı