Eski sevgilimi unutamıyorum

4 yıllık ilişkim saçma sapan olaylar yüzünden bitmişti ve kız artık beni görmek istemediğini söylüyordu. Telefondan bitmişti, ayrıldığımızda ona defalarca yüz yüze konuşalım telefondan olacak iş değil, biticekse de konuşup halledelim dedim ama beni hiç görmek istemedi. Yolda karşılaştık, konuşmak istemedi ve yaklaşık 24 gün hiç etkileşime girmedikten sonra beni buluşmaya konuşmaya çağırdı. Ayrıldığımız ilk günler benimle konuşmak istememesinin sebebi çok sinirli ve hazır olmadığından dolayı olduğunu belirtti, oturup kahve içtik. Uzun uzun ayrılma sebebimizi konuştuk, olanlardan yanlış ve doğruları tartıştık. Yanına çok büyük kalp kırıklıklarıyla gitmiştim, kararım olumsuz gibiydi. Konuşmamdan hareketlerimden belli oluyordu zaten fakat sinirdendi, belki ikimiz de o an bir çılgınlık yapıp eski günlere geri dönebilirdik diye düşünürken ben kız bana seni bugün bilerek erken çağırdım çünkü senden sonra başkasıyla buluşacağım. Bir çocuk var yazıyordu, bana öyle konuştum, çok tatlı çok iyi davranıyor. Çok iyi anlaşiyoruz, romantik falan filan first date çıkabiliriz bugün diye. Bana başka erkeği anlattı, ismini de söyledi, hatta o an içim cızladı zaten ama kıza belli etmedim.

Belki kıskandırmak için diyor falan diye söylediği şeye cevap bile vermeden konuşmamıza devam ettik ve fazla uzatmadan birbirimize veda edip yolumuza baktık eve gelince dank etti, beynime baktım. Takipleşiyorlar aradan birkaç gün geçtikten sonra o dediği çocukla gördüğünü söyledi arkadaşım ve 10 gün sonra arkadaşımla kafede otururken o geldi, ileriki masaya yeni sevgilisiyle oturdu. 2 gün sonra doğum günüydü ve ben ona doğum günü mesajı atmayı düşünüyorken kafede onu öptü, benim orada olduğumu göre göre ve 2 gün sonra doğum günü geldi. O çocuğu öperken bir aşk şarkısıyla story attı, onunla profil resmi yaptı. Twiterden falan çok aşığım tarzı şeyler paylaştı, birkaç kere daha story attı ve tüm bu olaylar biz ayrıldıktan sonra 35 gün içinde falan gerçekleşti.

İdrak edemedim, anlam veremedim. Yediremedim kendime, kafamdaki soru işaretlerini çözebilmek için yazdım aradım sordum nasıl yani dedim. Aldattın mı beni dedim? Bu kadar kısa sürede nasıl yapabildin dedim ama vicdanı hiç sızlamadan bana ben aşık oldum, onu çok seviyorum. Aşkımı buldum, umarım sen de bulursun böyle birini, o sıradan biri değil. Rahatsız etme artık beni deyip engelledi, hala aklım almıyor. Tüm bu yaşananları daha 2 ay olmadan nasıl biriyle bu kadar hızlı olabiliyor onu da anlamış değilim ve hala onu düşünüyorum, doğal olarak ne kadar nefret etsemde ve en çok korktuğum şey pişman olur da bana geri dönerse ve ben onu unutamadıysam yapmam gerekeni yapamazsam ne olacak eğer affetmezsem ve hala seviyor olursam yine de sıkıntı nasıl çıkılır bu işin içinden?

Yeni birisini bulursanız muhtemelen ayrılacaktır.
 
Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki kızlar yerine göre gerçekten çok iyi oynuyor. Muhtemelen senle beraberken o erkeği bulmuştur, kızlar kafasında silmeye hazırlandığı bir kişiyi doğrudan silmiyor. Alternatifini buluyor ve ondan sonra siliyor. Kız sizi orada kıskandırmaya çalışmış da çok da üstüne düşmeyecektin. Orada mesela demiş ki senden başka birisiyle buluşacağım demiş. Ben olsam orada o masadan kalkar giderdim, sen hâlâ dinlemeye devam etmişsin. Kızın kafasında bu durumu otomatikmen kabullenmiş olarak gözüküyorsun ve engelleyeceği de zaten belliydi. Sonraki sevgilinde bu hataları yapmamaya çalış, geçmiş olsun.
 

Geri
Yukarı