Eski şeylere özlem duymak

811663

Picopat
Selamlar, sürekli eski şeylere takıntı yapıyorum. Mesela 6 yıllık laptopumuz satılacak fakat içimde bir özlem var, eski olduğu için. Yeni laptop aldım fakat sürekli eski şeyleri kullanmak istiyorum. Hatta yeni laptop alacağıma keşke eski laptopa takviye yapıp kullansaydım diyorum.

Aynısı bende de var. Bazen "o olmadan yapamam" diyorum, bir bakmışım "o" olmuyor. O "o" eskide kalmış, onsuz yapamayacak olan ben, yapabilmişim. Bu "o" bazen bir kişi, bazen anılarla dolu bir yer, bir eşya oluyor. Sizi anlıyorum. Ancak keşkelerin pek bir faydası olmuyor genelde.
Ekleme yapayım, insan bazen nefret ettiği şeyleri dahi özlüyor.

Selamlar, sürekli eski şeylere takıntı yapıyorum. Mesela 6 yıllık laptopumuz satılacak fakat içimde bir özlem var, eski olduğu için. Yeni laptop aldım fakat sürekli eski şeyleri kullanmak istiyorum. Hatta yeni laptop alacağıma keşke eski laptopa takviye yapıp kullansaydım diyorum.

O takıntı bende de var maalesef eski bir şey satıldığı zaman hüzün yaşıyorum yapacak bir şey yok kıymetli gibi bakacağız eşyalarımızı.

Çok kafaya takıyorsunuz boş verin. [Mükemmel tavsiye.]

Nostalji herkese vuran ama özellikle o vurduğu anda sizi meşgul eden önemli bir şey yoksa çok can sıkan bir duygu. Beni de çok darlıyor bazı şeyler bu sıralar ama uğraş buldukça negatif etkileri geri planda kalıyor.

Eskiden bende de vardı, hatta eski Steam hesaplarındaki hizmet süresinin fazla olması falan hoşuma gidiyordu ama yenisini kullanmaya başlayınca pek takmamaya başlıyorsunuz. Zamanla geçiyor diyebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı