Eski sistem Windows 10 yavaş kurulma sorunu

Semih Demir

Kilopat
Makaleler
7
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Çok garip bir sorunla karşılaştım. Bilgisayarını Windows 10'a güncellememi isteyen bir tanıdığımdan bilgisayarını aldım oldukça eski bir bilgisayar zannediyorum ki bilgisayarda ki Windows 7 Ultimate sürümü de HDD'ye kurulu. Kolayca güncellerim umuduyla bağladım ilk önce Disk hatası verdi hani şu meşhur Disk boost enter benzeri olan hata. Eski bir bilgisayar olduğu için YouTube'a bu sorunu yazarak çözümüne baktım. HDD kablolarını ve RAM'leri çıkartıp tekrar taktım. Bu sefer bilgisayar açıldı ama abartısız söylüyorum ki 3 saat ara ara her bölümü bekledim diyebilirim o kadar yavaş. Şimdi bu tanıdığım ne yapmamız gerektiğini soruyor, HDD değiştirsek çözümü olur mu? Eski bir sistem olduğu için alacağımız yeni bir HDD iş görür mü acaba? Ve alsak bile Windows 10'u nasıl kuracağız çünkü eski işletim sistemi şu an olan HDD'de kurulu. Ne yapmamız gerekiyor acaba? İşin içinden çıkamadık. Yardımcı olayım dedim ama sorunlu bir bilgisayar çıktı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…