Eski Sistemde İşlemci ve Ram Yükseltme

ı yok o halde. İşlemci değiştirmeye ihtiyacınız yok. Renderde yeterlidir.

Teşekkür ederim yorumların için.

Şu an tek sıkıntım monitor o zaman çünki eski monitorumde sadece vga girişi var ve az da olsa oyunlarda dalgalanma sorunu yaşıyorum. ASUS 23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR almayı düşünüyordum ama doların artışıyla fiyatı çok arttı bir de eski monitörümden memnunum aslında bir tek hdmi olmaması sorun :(

Teşekkür ederim yorumların için.

Şu an tek sıkıntım monitor o zaman çünki eski monitorumde sadece vga girişi var ve az da olsa oyunlarda dalgalanma sorunu yaşıyorum. ASUS 23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR almayı düşünüyordum ama doların artışıyla fiyatı çok arttı bir de eski monitörümden memnunum aslında bir tek hdmi olmaması sorun :([/QUOTE
HDMI şart değil. DVI ile de aynı çözünürlüğe ulaşabilirsiniz. HDMI'ın tek artısı ses te taşıması.

Malesef dvi da yok sadece vga var dvi-vga dönüştürücüyle birlikte kullanıyorum şu an dalgalanmanın sebebi de bu. Bazı videoalar gördüm digital dönüştürücülerle sorunu çözdük diyenler olmuş ama ne kadar doğru bilemiyorum.

Merhaba,

Aşağıdaki sistemde işlemciyi (i7 4790K ile) ramleri (2x8gb 1600 mhz ile) yenilemeyi düşünüyorum. Sizce oyunlarda ve bazı programlarda (video işleme vb.) gözle görülür bir performans artışı olur mu ? Yoksa anakart eski olduğu için işlemci değişimi gereksiz bir iş mi olur bekleyip yeni sistem toplamak daha mı iyi ?

QuadCore Intel Core i7-2600, 3500 MHz
Intel Cougar Point H67, Intel Sandy Bridge
8173 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM)
NVIDIA GeForce GTX 970

Teşekkürler...
Elinizdeki işlemci gayet güzel,günlük hayatta pek bir fark hissetmezsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı