Eski sisteme OEM Windows 10 kurmak

serkankocal

Kilopat
Daha fazla  
Sistem özelliklerim.
  • İşlemci: AMD A8-6600K APU with Radeon
  • Ram: 8 GB
  • Anakart: ASUS A88XM-A
  • Ekran kartı: GT630
  • Sistem türü: 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
  • Windows sürümü: Windows 8.1 Pro
  • Anakart UEFI destekliyor.
Zamanında bilgisayarcının kurmuş olduğu Windows 8.1 sürümü lisans süresi dolduğu için sürekli uyarı veriyordu. Ben de bundan kurtulmak için cahillik edip KMSpico programını kullanmıştım. Şu anda zararlı bir program olduğunu öğrenip hata yaptığımı fark ettim.

Windows'umda birtakım hatalar meydana geldi. Örneğin Print screen tuşuna bastığımda Windows donuyor, reset atmadan kendine gelmiyor. Windows'a güncelleme geliyor, güncellemeyi yüklüyor ancak yeniden başlatma aşamasına geldiğinde ''Güncelleştirmeleri tamamlayamadık, Değişiklikler geri alınıyor'' hatasını veriyor.

Güncelleme sorununu çözmek için forumunuzda paylaşılan çözüm önerilerinin hepsini yapmama rağmen bu sorunu çözemedim. Ve şu anda çözümü OEM Windows 10' da arıyorum. Windows 10'u Microsoft' dan satın almak isterdim ancak fiyatı yüksek olduğundan şu anki bütçemi aşıyor.

Sorum bu sisteme OEM Windows 10 kurmak mümkün mü değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin eski de olsa bilgisyarın donanımları gayet iyi, windows 10'u temiz bir şekilde en güncel halini kur, ben pek beğenmiyorum çünkü bazı hatalara yol açabiliyor yinede sen bilirsin en güncel hali en iyisidir.

Bilgisayarında alınan hatalar windows sürümünün yanlış yüklenmesi yada başka birşeyden kaynaklanmasıdır. İlk önce en güncel windows'u kur.
Burdan ücretsiz olanı indirebilirsin;
Windows 10

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı