Eski SSD'deki verileri yeni SSD'ye taşıyıp kullanmak

taypso

Hectopat
Eski kullandığım 480 GB SSD'yi yeni aldığım Samsung 1 TB SSD'ye Samsung Data Migration yazılımı ile klonladım. Klonlamanın ardından diski çevrimiçi yaptım ve her şeyin kopyalandığını gördüm fakat ben bu yeni SSD'yi default SSD haline getirip nasıl yeni SSD'ye klonlanan sistem dosyalarını bilgisayarın kullanacağı ana dosyalar haline getirebilirim? Böyle yaparak eski SSD'yi komple silmek istiyorum fakat şu an silemiyorum, bilgisayarın kullandığı sistem dosyaları falan eski SSD'ye bağlı çünkü. Ne yapabilirim?

Eski kullandığım 480 GB SSD'yi yeni aldığım Samsung 1 TB SSD'ye Samsung data migration yazılımı ile klonladım. Klonlamanın ardından diski çevrimiçi yaptım ve her şeyin kopyalandığını gördüm fakat ben bu yeni SSD'yi default SSD haline getirip nasıl yeni SSD'ye klonlanan sistem dosyalarını bilgisayarın kullanacağı ana dosyalar haline getirebilirim? Böyle yaparak eski SSD'yi komple silmek istiyorum fakat şu an silemiyorum, bilgisayarın kullandığı sistem dosyaları falan eski SSD'ye bağlı çünkü. Ne yapabilirim?

Bu işlemde veri kopyalama değil disk klonlama yapmalısınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu işlemde veri kopyalama değil disk klonlama yapmalısınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hiçbir ssd'yi yerinden sökmeyle uğraşmadan, direkt olarak bilgisayar ayarları üzerinden bir şekilde bunu çözemiyor muyuz? eski disk'i de ayrıca kullanabilmek istiyorum.

Hiçbir SSD'yi yerinden sökmeyle uğraşmadan, direkt olarak bilgisayar ayarları üzerinden bir şekilde bunu çözemiyor muyuz? Eski Disk'i de ayrıca kullanabilmek istiyorum.

Sökme yapmadan yapabilirsiniz.
Her iki SSD yide sisteme aynı anda bağlayın videodaki klonlama işlemini yapın hepsi bu.

Sökme yapmadan yapabilirsiniz.
Her iki SSD yide sisteme aynı anda bağlayın videodaki klonlama işlemini yapın hepsi bu.
Biraz daha açabilir misin? Sisteme aynı anda bağlamak nasıl oluyor onu çözemedim.

arkadaşlar burada yazılanlara gerek kalmadı, bios'tan önceliği yeni ssd'ye verdim sorun çözüldü.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı