Eski Steam hesabım sattıktan sonra ne zaman ban yer?

Genelde hesap satın alanların %50'si kendileri hile açıyor, tecrübeyle sabit. Eğer VAC korumalı bir hileyle skin changer açtıysan ban yemezsin, hile açanlar bile OW'a düşmedikçe ban yemiyor.
 
Ortada herhangi bir şikayet durumu yok. Ben kendim hakka girmemek için uğraşıyorum benden kaynaklı olabilir mi diye.
Araştırın ozaman. Sizden alan kişi hesabı elinden çıkarmak istemiş büyük ihtimal. Eğer herhangi bir şikayet olursa alıcıyı uyardığınızı ve hesabı kendi gözüyle görüp aldığını söyleyin.
 
Eski hattım kapanmış galiba SIM kartım elimde ama hat kapanmış eski wp mesajlarımı görebileceğim bir yol var mı acaba?
 
Skin changer sadece vac taramasına yakalanabilir oda sen maçtayken olabilecek bir şey. Senin kullandığın skin changer yüzünden hesabın aylar sonra banlanması mümkün değil. İçin rahat olsun.
 
Sorum şu ben geçen sene bir Steam hesabı sattım hesapta CS:GO oynuyordum ve skin changer açmıştım. Başka herhangi bir hile kullanmadım hilede sadece skin changer vardı sonra ben bu hesabı sattım. Sattığım kişi ile Game satış üzerinden yazışmıştık ve wp üzerinden de yazışmışız ama bende o wp hesabı yok eski telefon numarama kayıtlı olduğu için. Bugün baktım hesap ben sattıktan 56 gün sonra ban yemiş ben sattığım kişiye hesapta skin changer açtığımı söylediğimi hatırlıyorum ama eminde değilim. O dönem başka alıcılara söylemişim skin changer açtığımı sorum şu bu hesap 56 gün sonra ban yeme ihtimali nedir benden kaynaklı olarak?
Genelde 1 ay içinde ban atılıyor. Senden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.
 

Geri
Yukarı