Eski Technopat Sosyal Kuralları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Silinen üye , bana attığınız mesajta tam olarak açıklama yapılmadığını düşünüyorum. Nerede yazım yanlışı yapmışım orayı bile bilmiyorum. İyi forumlar.

Kalın harf ile yazıyorsunuz ve noktalama işaretlerini doğru olarak kullanmıyorsunuz.

Kalın harf ile yazıyorsun ve noktalama işaretlerini doğru olarak kullanmıyorsun.

Anladım. Kalın harf ile yazıyor olmamda bir sakınca görmüyorum. Diğer forum sitelerinde de ben yazdığım yorumun daha net gözükmesi için yazıları kalınlaştırıyorum. Ne bi bütün mesajı büyük yazıyorum ne de renkli yazıyorum. Mesajı böyle yazınca, kelimeler çok soluk gözüküyor ve beğenmiyorum. Açıkçası bu yaptığım yanlış değil. Özen gösteriyorum yorumuma. Söylemiş olduğun noktalama işaretlerini de her forum kaldırabilir. Ufak tefek şeyler bunlar. Yinede saygı duyuyorum. Kolay gelsin, iyi forumlar.

Benim 2 adet hesabım vardı. Kuralları okumadan önce ben de yorumların aktarıldığını görünce sitenin kalitesini anladım.

Bana donanım ile ilgili bilgiyi recep ve ali abinin videoları öğretti. Çok teşekkürler.

Resim boyutu çok yüksek. Yüklemede sıkıntı yaşıyorum. Resim boyutunu arttırsanız. Fena olmaz mıydı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…