Eski Technopat Sosyal Kuralları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öğreneceğimiz çok şey var sizlerden. Ben de ceza yedim. Birkaç kere bilmeden Türkçe karakter kullanmayarak. Sizleri seviyorum Technopat ailesi.

*Bazı kuralları çok beğendim.(Özellikle Türkçemizle ilgili olanlarını çok beğendim.)
-Bazıları da çok gereksiz olmuş ama kurallar iyidir. Fakat blog oluşturduğumda sabahına 1-2 günlüğüne hesap erişimi yasaklanıyor.

Kuralları çok seviyorum. İlk geldiğim zamanlarda üst üste ceza yiyordum ve bayağı sinirleniyordum. Ama insan alışıyor ve sosyal daha güzel bir hal alıyor. Yöneticileri suçluyorlar ceza yiyoruz diye sonra yöneticiler acımazsız oluyor. Kurallar değişmez onlarda işini yapıyor.

Siteyi, site yapan kurallar bu olsa gerek. Hayatımda gördüğüm en iyi site kuralları. Başka sitelerde görmedim buna benzer kuralları. Anca ''küfür etmek yasak.'', ''flood yasak'' gibi kurallar var. Ya zaten bu saydığım kurallar bütün sitelerde geçerli. Acaba bu site dışındaki siteler noktalama işaretleri ile ilgili kurallar koyuyorlar mı? Hayır. Bu yüzden bu site en iyi site olmaya layıktır.

Merhaba,
Titiz yaklaşımlarından ötürü forumda emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Diğer yandan,
Sanırım 7. kuraldaki "Türkçe'nize" sözcüğünün "Türkçenize" olarak düzeltilmesi gerekiyor. Çünkü Türkçede yapım eki almış özel adlardan sonra gelen çekim ekleri ayrı yazılmaz.

İyi çalışmalar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…