Eski Technopat Sosyal Kuralları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Teşekkürler. Güncelledik.

Torrent upload edip yerli sitelere torrenti yüklemek yasak mı? Kurallar içinde göremedim.
Ne tür bir .torrent dosyası? Yasal olmayan en ufak bir içerik mevcutsa direk ceza alırsınız, bilginiz olsun. Ayrıca evet, yasak. Mega, OneDrive, Yandex.Disk, Google.Drive gibi bilindik yerlere yükleyebilirsiniz.

Üstteki mesajda dedim ki "Yerli upload siteleri yasak." Dosyalarını Mega, OneDrive, Yandex.Disk, Google.Drive gibi bilindik yerlere yüklemelisin.
Özür dilerim. Yerli derken ben bilindik olan Mega, Dropbox, OneDrive, Yandex.Disk, Google.Drive vb. sitelerden bahsetmek istiyorum. Yoksa ben Dosya.Tc vb. sitelerden bahsetmiyorum. "Dediğiniz sitelere parlı upload yasak mı?" demek istedim.

Arkadaşlar konu aç butonum hala yok ve yönetici veya moderatörlerden biri konuyu taşıdılar ama orada bir yorum yazdım sonra cevap geldi. Cevaba karşılık cevap yazmaya çalışıyorum ama yazamıyorum, cevap yazma izniniz bulunmuyor diyor. Başka konulara da cevap yazıyorum ama kendi konumda cevap yazamıyorum. Yöneticiler veya moderatörler yardım eder misiniz?

Partlı upload yasak değil, ama mümkünse tek parça upload yapmanız hem sizin açınızdan hem de dosyayı indiren için zorluk oluşturmayacaktır.

Aktif cezanız bulunmuyor ve hesabınızı da doğrulamışsınız. İzinlerinizde herhangi bir sıkıntı bulunmamaktadır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat Sosyal kuralları sayesinde artık Türkçe kurallarına daha çok dikkat etmeye başladım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…