Eski tip IBM tarzıı klavye alınır mı?

mstrikeout

Decipat
Makaleler
1
Yer
United Kingdom
Arkadaşlar eski klavyelere karşı bir ilgim var. 90'lı yılların ofis klavyeleri gibi, çok hoşuma gidiyorlar. Ancak Türk sitelerinde pek bulamadım, yabancılarda da 100$ gibi fahiş fiyatları var.

Bağlantıda gördüğünüz klavyeyi buldum. Sizce alınır mı ve güvenilir mi? Başka alternatifleriniz var mı? (Giriş DIN 5 olduğundan çevirici alacağım.)

Arkadaşlar eski klavyelere karşı bir ilgim var. 90'lı yılların ofis klavyeleri gibi, çok hoşuma gidiyorlar. Ancak Türk sitelerinde pek bulamadım, yabancılarda da 100$ gibi fahiş fiyatları var.

Bağlantıda gördüğünüz klavyeyi buldum. Sizce alınır mı ve güvenilir mi? Başka alternatifleriniz var mı? (Giriş DIN 5 olduğundan çevirici alacağım.)
Bende eski klavyelerin yazı fontunu merak ediyorum.
Eski tip beyaz klavyelerin yazı fontundan suanda klavye varmıdır uygun fiyatlı?

Bende eski klavyelerin yazı fontunu merak ediyorum.
Eski tip beyaz klavyelerin yazı fontundan suanda klavye varmıdır uygun fiyatlı?
Hocam zamanında çok araştırdım ancak bulamadım. Tek bulduğum konudaki bağlantıda. Eğer almak istiyorsanız paranızı gözden çıkarmanız gerek. Ebay gibi yerlerde sizin dediğiniz klavyeleri 100$ gibi yüksek fiyatlara koyup satıyorlar. Eğer paranız varsa ve almayı çok istiyorsanız onlara bakabilirsiniz.

Ek olarak eğer size uygun fontlu bir klavye istiyorsanız şuan bildiğim kadarıyla yok. O yüzden tek yok bu klavyeleri almak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı