IBM SK-8820 keycaps varsa nereden bulunur?

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamünaleyküm; AliExpress, Alibaba, Banggood veya Amazon yurtdışı ve yurtiçi fark etmeksizin bu klavye modeline göre keycaps arıyorum. Klavye tuşlarını -özellikle enter, capslock ve FN gibi tuşları- renkler fark etmeksizin almayı düşünüyorum. Kırmızı veya mavi olsa daha iyi olur. Böyle bir şey var mıdır acaba? Varsa linkini atabilirsiniz.

Bilmiyorum. Klavye alman daha mantıklı. He alamıyorum dersen ben hediye edebilirim.
Klavye almaya ihtiyacım yok gibi. Sağolun. Onun yerine gerçekten ihtiyacı olanlara verin daha hayırlı olacaktır. KIavye bu arada cidden çok iyi, kullanan varsa aşık olmuştur. Okullarda bolca var. 50TL'ye almıştım 10tl kargo ücretiyle, Piranha, Rampage gibi ürünlere bin basar. 1000TL-1250TL klavye gibi. Ayrıca 25-30tlye aparatını almıştım. 3-4 dolar gibi birşeye makul ediyor şuan, yurt dışında bunları pahalıya satıyorlar çünkü kaliteli olduklarını bildikleri için. 15 dolar hatta 25 dolara falan da çıkıyor, burada ise 2-3 dolar gibi birşeye almıştım. Üstelik aparatına da para oldu etti sana 800tl. Türkiye cidden ikinci el konusunda fiyatlandırmada çok sıkıntı çekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı