Eski tip kare monitör ile RTX 2060 kullanılır mı?

Makaleler
5
Yer
𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣
Merhaba arkadaşlar. Yeni PC aldım ekran kartım RTX 2060. Bir tane monitörüm var 24" yeni nesil bir monitör. Bahsettiğim 10 senelik falan VGA girişli kare monitörü, elimde bulunduğu için değerlendirmeyi düşünüyorum 2. monitör olarak. Ana monitörde UE4 üzerinde çalışırken ondan Udemy açmayı düşünüyorum. HDMI to VGA çevirici ile kullanırsam ekran kartına veya PC'ye zararı olur mu? Performans kaybı yaşar mıyım? Önerir misiniz?

Onun yerine 18" eski LCD HDMI girişli bi' monitör alsanız iyi olur.

Affedersin ama adam monitör alacağım dememiş sadece degerlendirmek istiyorum demiş kullanabilirsin ya da kullanamazsın diyebilirsin. Kısaca neden bir şey aldırma derdindesiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Yeni PC aldım ekran kartım RTX 2060. bir tane monitörüm var 24" yeni nesil bir monitör. Bahsettiğim 10 senelik falan VGA girişli kare monitörü, elimde bulunduğu için değerlendirmeyi düşünüyorum 2. monitör olarak. Ana monitörde UE4 üzerinde çalışırken ondan Udemy açmayı düşünüyorum. HDMI to VGA çevirici ile kullanırsam ekran kartına veya PC'ye zararı olur mu? Performans kaybı yaşar mıyım? Önerir misiniz?

Hiçbir şey olmaz merak etme ben 2 senedir kare monitörü ikinci monitör olarak kullanmaktayım. Ama çeviriciyi ana monitöründe kullanma. İkincide kullan çevirici 75Hz'den yukarıda bir performans vermez. Ekran kartına da bir zarar gelmez.

Hiçbir şey olmaz merak etme ben 2 senedir kare monitörü 2.monitör olarak kullanmaktayım. Ama çeviriciyi ana monitöründe kullanma 2.de kullan çevirici 75Hz'den yukarıda bir performans vermez. Ekran kartınada bir zarar gelmez.
Ana monitör DisplayPort ile bağlı zaten onda sıkıntı yok. Çeviriciyi HDMI to VGA alıp eski monitörde kullanacağım. Teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar. Yeni PC aldım ekran kartım RTX 2060. bir tane monitörüm var 24" yeni nesil bir monitör. Bahsettiğim 10 senelik falan VGA girişli kare monitörü, elimde bulunduğu için değerlendirmeyi düşünüyorum 2. monitör olarak. Ana monitörde UE4 üzerinde çalışırken ondan Udemy açmayı düşünüyorum. HDMI to VGA çevirici ile kullanırsam ekran kartına veya PC'ye zararı olur mu? Performans kaybı yaşar mıyım? Önerir misiniz?

Sorun olmaz kullanabilirsiniz. Tam performans alamazsınız oyunlarda HD oynarke vs.

Affedersin ama adam monitör alacağım dememiş sadece değerlendirmek istiyorum demiş. Kullanabilirsin ya da kullanamazsın diyebilirsin. Kısaca neden bir şey aldırma derdindesiniz?

Bir şey aldırma derdinde değilim ben. Anladığım kadarıyla oldukça uzun süreler kullanacak ve CRT monitörler artık uzun süredir üretilmediği için yarı yolda bırakır arkadaşı. Onun yerine 2. el belirttiğim özelliklerde bi' monitör alırsa CRT monitörü kullandığının bi' katı daha kullanır, hem gözleri bozulmaz hem de yarı yolda bırakmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı