RTX 2060 ile çift monitör nasıl kullanılır?

Dur tahmin edeyim. İnternetten hazır sistem aldınız ve ekran kartı ayrı geldi. O heyecanla takarken koruyucuları sökmeyi unuttunuz belki de jelatinleri sökmemişşinizdir fanların üstündeki veya yazıdaki falan. 😁 Onlara dikkat edin en azından tecrübelendiniz.

Korumaları çıkarmamışsınız cımbız yardımıyla çıkartın onları onların içinde portlar.

Çok teşekkür ederim ilginizden dolayı.
Dur tahmin edeyim. İnternetten hazır sistem aldınız ve ekran kartı ayrı geldi. O heyecanla takarken koruyucuları sökmeyi unuttunuz belki de jelatinleri sökmemişşinizdir fanların üstündeki veya yazıdaki falan. 😁 Onlara dikkat edin en azından tecrübelendiniz.
çok teşekkür ederim ya ilginizden dolayı artık öğrendim bugün aldım pcyi daha kasa yeni geldi :D
Ben de dikkat etmedim. Display Port yok demişsiniz ama öyle bir kartta olmaması imkansız. Şöyle yazıyor:
Display outputs include: 1X DVI, 1X HDMI, 2X DisplayPort, 1X USB Type-C. GeForce RTX 2060.
Yani çoğaltıcılarla uğraşmadan her türlü bağlarsanız.

İlginizden dolayı çok teşekkür ederim.
Ben de tırnak yok o tarz şeylerle çıkartırım genelde. 😁 Olabilir öyle şeyler her şey ana karnında öğrenilmiyor.
İlginizden dolayı çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı