Eski tip monitörü yeni nesil ekran kartına bağlamak

Evet hocam eminim belirttiğim gibi mi TV stickte çalışıyordu. Sorun VGA'da olma olasılığı var mı yoksa yeni dönüştürücü alacağım bu iyi midir? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07CMSXWJ6/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A15SSGM7N6CCA&psc=1 Dark markasına iyi diyorlar bu konular için.

Hocam hiçbiri bileşeni (kablo, dönüştürücü, eski monitör) farklı ortamda deneyemiyorsunuz dolayısı ile benim buradan problemin hangisinde olduğunu söylemem imkansız.

Ben olsam yeni bir şey almaya karar vermeden önce hepsini arkadaş vs. vasıtasıyla tek tek denerdim.

Dönüştürücüler hakkında marka karşılaştırması yapamayacağım, geçmişte markasız bir tane almıştım ve sıkıntısız bir süre kullanmıştım.

Şu aşağıdakilerin hepsi görünüşleri ile bile aynı. DARK sadece üzerine isim basmış gibi duruyor, geçmişte çok sıkıntı yaşadığım için bana göre dandik bir markadır ek olarak, ben evime sokmuyorum. Diğerleri de aynı ve yorumları benzer. Ben olsam ya Dell alır, hiç olmazsa markalı kullanıyorum dedim, ya da diğer dördünden en ucuzunu alırdım.

Clip_131.jpg

Hocam hiçbiri bileşeni (kablo, dönüştürücü, eski monitör) farklı ortamda deneyemiyorsunuz dolayısı ile benim buradan problemin hangisinde olduğunu söylemem imkansız.

Ben olsam yeni bir şey almaya karar vermeden önce hepsini arkadaş vs. vasıtasıyla tek tek denerdim.

Dönüştürücüler hakkında marka karşılaştırması yapamayacağım, geçmişte markasız bir tane almıştım ve sıkıntısız bir süre kullanmıştım.

Şu aşağıdakilerin hepsi görünüşleri ile bile aynı. Dark sadece üzerine isim basmış gibi duruyor, geçmişte çok sıkıntı yaşadığım için bana göre dandik bir markadır ek olarak, ben evime sokmuyorum. Diğerleri de aynı ve yorumları benzer. Ben olsam ya Dell alır, hiç olmazsa markalı kullanıyorum dedim, ya da diğer dördünden en ucuzunu alırdım.

Eki Görüntüle 2411173

Hocam Amazon iade konusunda nasıl ne yapılıyor eğer çalışmazsa benim cihazımda.

Hocam Amazon iade konusunda nasıl ne yapılıyor eğer çalışmazsa benim cihazımda.

Amazon o konuda çok iyidir, ama Amazon'un kendisinin satıcı olduğu ürünleri almaya çalışın, mümkün değilse aldığınız mağazanın yorum ve değerlendirmelerini dikkatlice gözden geçirin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı