Eski unutulur mu?

efew0

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Kocaeli
Ya ayrıl barışlı garip bir dönem geçti. En sondada son bir mesaj ve engelleme ile benden ayrıldı. 10 gün oldu galiba tam emin değilim ama bir garibim hala. Ona çok kinliyim böyle yaptığı için ama bi rşey diyemiyorum, hak vermek istiyorum. Ama benden boş yere ayrıldı. İstemiyorum yapamıyorum ayağına ayrıldı. Gelse barışmam ama seviyorum kafam çok karışık. Unutulur mu? Daha doğrusu alışabilir miyim sizce buna? Kafamı dağıtacak şeyler yapıyorum sürekli spor, iş vs. gibi geçer mi herşey sizce içim rahat olmuyor.

En fazla 1 yıl sonra emin ol hiçbir acın kalmayacak. 2 yıl sonra o kişi sende hiçbir anlam ifade etmeyecek. Yani o kişi senin için sıradan, rastgele bir insan olacak.

Ya ayrıl barışlı garip bir dönem geçti. En sondada son bir mesaj ve engelleme ile benden ayrıldı. 10 gün oldu galiba tam emin değilim ama bir garibim hala. Ona çok kinliyim böyle yaptığı için ama bi rşey diyemiyorum, hak vermek istiyorum. Ama benden boş yere ayrıldı. İstemiyorum yapamıyorum ayağına ayrıldı. Gelse barışmam ama seviyorum kafam çok karışık. Unutulur mu? Daha doğrusu alışabilir miyim sizce buna? Kafamı dağıtacak şeyler yapıyorum sürekli spor, iş vs. gibi geçer mi her şey sizce içim rahat olmuyor.
Vücudun "bir şeyler ters, düzelt lan şunu" hormonları salgılıyordur. Görmezden gel. Konu açılalı 1 ay olmuş. Kızın seninle yeniden iletişim kurmasına izin vermediysen büyük oranda düzelmişsindir.

Bu süreçte bu hormonlara aldanıp kıza ulaşmayın. Ulaşan adamlar zayıftır. Kızı hala istiyorsanız no contact uygulayın.

Kız aldatmak gibi telafi edilemez bir hata yaptıysa no contact değil next yapacaksınız.

Vücudun "bir şeyler ters, düzelt lan şunu" hormonları salgılıyordur. Görmezden gel. Konu açılalı 1 ay olmuş. Kızın seninle yeniden iletişim kurmasına izin vermediysen büyük oranda düzelmişsindir.

Bu süreçte bu hormonlara aldanıp kıza ulaşmayın. Ulaşan adamlar zayıftır. Kızı hala istiyorsanız no contact uygulayın.

Kız aldatmak gibi telafi edilemez bir hata yaptıysa no contact değil Next yapacaksınız.

Hocam 1 ay geçti bu konuyu açtıktan kısa süre sonra 2 adet olay yaşadım tabii öyle istekden dolayı yazmak değil arkadan konuşmak diyelim. Benim hoşuma gitmedi 1.de nazik 2.de biraz sert bir dille uyardım çünkü 2. benim de dışımda bir meseleydi. Neyse orasını çok karıştırmayalım ama düzeldiğimi hissedemiyorum. İnanın hala gelse ne yaparım kafasındayım. İstemiyorum ama istiyorum çok çelişkideyim. Asla ona yazmam ama yazsa mutlu olurum. "bana ne yaptığı hiç önemli değil" diyebilirim bile ama öyle ya hocam hala içim daralıyor her gece kafam allak bullak bir de uzun süre sonra sokakta denk düşünce ellerim ayaklarım birbirine girdi yüzünü gördüğüm gibi kafamı çevirip yoluma devam ettim ama inanın o an yaşadğımı bir ben bir de Allah bilir.

Alışırsın bence. Hayatına öyle birir girer ki geçmişindeki bütün her şeyi sana unutturabilir. Senin başka bahçelerde kelebek yakalamana gerek yok. Kendi bahçeni güzelleştir muhakkak güzel bir kelebek seni keşfeder. 😊

Hocam 1 ay geçti bu konuyu açtıktan kısa süre sonra 2 adet olay yaşadım tabii öyle istekden dolayı yazmak değil arkadan konuşmak diyelim. Benim hoşuma gitmedi 1.de nazik 2.de biraz sert bir dille uyardım çünkü 2. benim de dışımda bir meseleydi. Neyse orasını çok karıştırmayalım ama düzeldiğimi hissedemiyorum. İnanın hala gelse ne yaparım kafasındayım. İstemiyorum ama istiyorum çok çelişkideyim. Asla ona yazmam ama yazsa mutlu olurum. "bana ne yaptığı hiç önemli değil" diyebilirim bile ama öyle ya hocam hala içim daralıyor her gece kafam allak bullak bir de uzun süre sonra sokakta denk düşünce ellerim ayaklarım birbirine girdi yüzünü gördüğüm gibi kafamı çevirip yoluma devam ettim ama inanın o an yaşadğımı bir ben bir de Allah bilir.
Eskiyi unutmaki, yenide ne yapacağını bil Hocam.

Eskiyle yeni arasındaki fark nedir biliyor musunuz? Yenisinde ne olacağını bilmezsiniz ama neyi uygulayacağınızı tahmin edebilirsiniz. Eski sıradanlaşır, yeni olan heyecan verir.

Merak etmeyin, hayatınıza odaklanın, gelişmeye odaklanın yeterli.

Bu tür durumlarda vücut o hormona alıştı, bunu istiyor. Tıpkı tütün ürünleri veya alkol gibi. Fakat sen onu dışarıdan alamazsan vücut uyarı açar ve "git hallet şunu" der. O bakımdan böyle tepkiler alıyorsun.

Fakat işin gerçeği, bir kız ayrılacağını uzun süreler önce hesaplar ve eğer o ayrılırsa iş işten geçmiştir. Dönüşü olmaz. Hayatından tamamen o kısmı silmek için de engeller, sorumluluktan böyle kaçacağını düşünür. Bu tavsiyeleri de hiçbir kız vermez sana söyleyeyim. :) O sebeple önüne bakman gerekli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı