Eski usul pasaport kayıtlı iPhone XS Max alınır mı?

• Konuyu başlatan Dnoir
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 2.704

Dnoir

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
EVGA GeForce RTX 2060 KO ULTRA GAMING 6GB
Intel i3-10100F
MSI PRO H410M-B Intel H410
Kioxia 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD
Kingston HyperX Fury 16 GB (2x8) 3200 MHz
Arkadaşlar eski usul pasaport kayıtlı XS Max buldum kendi telefonum olan A52 ile takas etmeyi düşünüyorum. Face ID ve truetone aktifmiş. Sizce takas edilir mi mantıklı bir takas olur mu ya da şöyle ki ileride bir sorun yapar mı?

@Dnoir
İkinci el cihazlarda hiç bu risk yok diyemem ancak eskisi kadar çok rastlanan durumlar değiller, IMEI sorgulayarak alabilirsiniz zaten çalıntı kayıp durumu varsa size gösterir.

Peki hocam cihazın orijinal olup olmadığını nasıl sorgulayabilirim?

Peki hocam cihazın orijinal olup olmadığını nasıl sorgulayabilirim?
Orijinalliğini elinize aldığınızda anlarsınız zaten panel sırıtır kendini belli eder, şans arttırmak için 3UTools’la da bakabilirsiniz (özellikle pil için) ancak %100 garantili bir sonuç vermez size.

Orijinalliğini elinize aldığınızda anlarsınız zaten panel sırıtır kendini belli eder, şans arttırmak için 3UTools’la da bakabilirsiniz (özellikle pil için) ancak %100 garantili bir sonuç vermez size.
Hocam Sahibinden linki göndermek yasak değilse size cihazı atsam fotoğraflardan bi inceleseniz nasıl olur ?

T
Teşekkür ederim hocam.

Arkadaşlar eski usul pasaport kayıtlı XS Max buldum kendi telefonum olan A52 ile takas etmeyi düşünüyorum. Face ID ve truetone aktifmiş. Sizce takas edilir mi mantıklı bir takas olur mu ya da şöyle ki ileride bir sorun yapar mı?

Yurt dışı cihazı olayına güvenmiyorum ve tavsiye etmiyorum. XS Max garantili almayacaksan A52 ile devam et derim.

Evet alınır. Eski Usülde bütün hatlar çalışır. Yine de kendi hattını tak ve arama yap.

İlan linki atabilirmisiniz ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı