Eskiden hızlı olan Türk Telekom internet artık yavaş

Sovereignty

Hectopat
Daha fazla  
Türk Telekom'dan 100 Mbps internet pakedim var ve yıllardır kullanıyorum, bundan 6-7 ay önce hız testlerinde 90 civarı indirme hızı görürken artık 60-65 görüyorum, bu durumda haliyle indirmelerime yansıdı, önceden 10-11 MB ile yapılan indirme şimdi zor 8 oluyor. Ne olduğunu anlamış değilim, evde modeme bağlı birden fazla cihaz var ama hepsinin bağlantısını kestiğimde de aynı sonuç verdi, bilgisayara kablo ile bağlıyım kablom biraz uzun ama modem yakınından kabloyla test yaptığımda da aynı sonucu aldım, Türk Telekom'u aradım gelip kendi modemlerini denediler ve sonuç yine aynıydı, bana ise buranın hızı 75'lik pakete uygun dediler, 100 alamazsın dediler, e kardeşim önceden takır takır alıyordum şimdi ne yaptınız altyapıya ne karıştırdınız da düşük hız alıyorum anlamış değilim. Bir daha aramayı düşünüyorum ama gelip yine aynı sallama bilgileri söyleyip gidecekler. Adama diyorum ben önceden 100 üzerinden 90-95 alıyordum o diyor ama artık alamazsın e neden? Bu durumda ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı