Türk Telekom yavaş internet

Nitroshock6

Decapat
Daha fazla  
Türk Telekom kullanıyorum 2-3 gündür kesintiler var. Belediye başkanımız bütün ilçeye 1000 Mbps internet vaadinde bulunuyor ben o sırada 1 Mbps hız alıyorum. Gerçekten sinir krizi geçirdim.

1668440007334.png

Modem arayüzünde sıkıntı yok gibi fakat sonuç bu.

1668440067289.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediklerinizi denedim sonuç alamadım en son bağlantı yerini söküp bayağı bir kestim sanırım oksitlenmiş kablolar şu anda durum çok iyi teşekkür ederim yine de mesajlarınız için ayrıca ileride sorununu çözmek için buraya bakan bir arkadaş için yardım edeyim.
Modem kablosunu iyice bir kes kapalı alandan çıkar ve lan kablosunu dişinle kenarını çıkartabilirsin evdeki aletlerle çıkması zor komik gibi gelebilir dışinin arasına al kabloyu sıkılaştır ve çek.
Bütün kablolar açıkta olduğunda genellikle mavi ile beyaz kablolar ana hatmış yani siyah ve kırmızıyla işimiz olmayacak fakat sen yine de eski bağlantıyı dikkatle aç ve kontrol et.
Beyaz ile kırmızı mavi ile yeşil kabloyu bağla iş bitmiştir internet eski zamanındaki gibi.

Ek foto:

1668442361584.png

Olması gereken bağlama şekli.

Yardımcı Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Düzenleme: Yine düzelmedi.

1668442847858.png

Son düzenleme:
Dediklerinizi denedim sonuç alamadım en son bağlantı yerini söküp bayağı bir kestim sanırım oksitlenmiş kablolar şu anda durum çok iyi teşekkür ederim yine de mesajlarınız için ayrıca ileride sorununu çözmek için buraya bakan bir arkadaş için yardım edeyim.
Modem kablosunu iyice bir kes kapalı alandan çıkar ve lan kablosunu dişinle kenarını çıkartabilirsin evdeki aletlerle çıkması zor komik gibi gelebilir dışinin arasına al kabloyu sıkılaştır ve çek.
Bütün kablolar açıkta olduğunda genellikle mavi ile beyaz kablolar ana hatmış yani siyah ve kırmızıyla işimiz olmayacak fakat sen yine de eski bağlantıyı dikkatle aç ve kontrol et.
Beyaz ile kırmızı mavi ile yeşil kabloyu bağla iş bitmiştir internet eski zamanındaki gibi.

Ek fotoğraf:

Eki Görüntüle 1572458
Olması gereken bağlama şekli.

Yardımcı video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Düzenleme: Yine düzelmedi.

Eki Görüntüle 1572468

Kanka bence sen bir müşteri hizmetlerine ulaş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı