Eskilere Gidelim...

Mükemmel şeyler çıktı ortaya, bir kaçını bilmesem de, bazıları gerçekten duygulandırdı beni...
Kabı a

Kabı ağzımı fena yaralasa da her zaman yerdim
Kırmalı meybuzu diğer tüm meybuzlara tek geçerim. Özellikle de mavilisini. Mavilisi kolay bulunmuyordu.Eki Görüntüle 420964
Okul kantinlerinde vardı :D.
Bir de oyuncak silahlar vardı, Çok zor çekilen UZİ, bıçaklı AK-47 falan. Mahalle bakkalarında çok satılırdı. Şimdi var mı bilmiyorum.

Minecraft'ı Türkiye'ye tanıtan adam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu adamı gördükçe sinirim bozuluyor. YouTube çöplüğünde hayatta kalamayan abilerden.

Çocukluğumda sırf bu ve Ben 10 çizgi dizileri yüzünden Bakugan koleksiyonu ve Bakugan ile Ben 10'in kartlarının koleksiyonunu yapmıştım. Sanırsam birkaç sene önce attım. Bir de Arabalar dergilerinden çıkana arabaları biriktirirdim.
MV5BM2RhNjMxZDEtZmY0Yy00NWFkLWFhOWItNTJjZjNkYzUwZDYwXkEyXkFqcGdeQXVyNjIzNzUwNjk@._V1_UY268_CR1...jpg

pre2.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı