Eskilere Gidelim...

"Oğlum telefonla konuşacağım kapat şu modemi!"

Yaklaşık 3-4 sene o olayı yaşadım. Öncesinde ebeveny kontrollü girmişliğim olmuştur mutlaka, bende yok orası. Bir diğer versiyonu da "Anne, teyzemlerle sonra konuş, ödevim var" :D Görseller yüklenmeden önce bağlantıyı kesmek falan. 256K DSL'e ilk geçtiğimizde benim aklım almamıştı. Hız artışı bir yana, internet sürekli bağlı kalamazdı benim için. :D

Yaklaşık 3-4 sene o olayı yaşadım. Öncesinde ebeveny kontrollü girmişliğim olmuştur mutlaka, bende yok orası. Bir diğer versiyonu da "Anne, teyzemlerle sonra konuş, ödevim var" :D Görseller yüklenmeden önce bağlantıyı kesmek falan. 256K DSL'e ilk geçtiğimizde benim aklım almamıştı. Hız artışı bir yana, internet sürekli bağlı kalamazdı benim için. :D
Vitamin'den mi yapıyordunuz hocam ödevleri?

maxresdefault.jpg

Vitamin'den mi yapıyordunuz hocam ödevleri?

Vitamin değildi diye hatırlıyorum. O dönemin meşhur arama motorlarından araştırma yapardım kendi çapımda. Benim için internet o sayfaydı o zamanlar. Adını bile hatırlamıyorum şu an gerçekten. Tedirgin bir şekilde bağlantıyı kesmeye odaklandığımı net hatırlarım ama. 146 ile bağlanırdık, bayağı tuzluydu. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

21.saniyedeki PC reklamına dikkat... O zamanlar P3 işlemciler daha çok yeniydi. İlk 1 GHz hızına çıkan işlemciydi P3.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Charlie Schmidh'in Keyboard Cat'i 1984'te çekilmiş. Bu da o video.

Bu kedi de (adı Fatso) 1987'de vefat etmiş.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı