Eskişehir Fatih fen nasıl bir yer?

Daha fazla  
Merhaba LGS 2025'te genel yüzdelik dilimim 1,04. Eskişehir fen lisesi oluyor gibi. Acaba şu an halihazırda orada okuyanlar, mezunlar nasıl bir okuldur, yurt durumu nelerdir? Gibi sorularımı yanıtlayabilirler mi?

Eskişehirin en prestijli ve en iyi eğitim veren lisesi. Ben orada okuma fırsatına erişemedim ancak çok fazla arkadaşım var oradan. Hepsi memnunlar ve okulun imkanları gayet iyi. Eskişehirde ben Fatih Fen'de okuyorum dediğinde "vaaov" derler hemen.

Merhaba LGS 2025'te genel yüzdelik dilimim 1,04. Eskişehir fen lisesi oluyor gibi. Acaba şu an halihazırda orada okuyanlar, mezunlar nasıl bir okuldur, yurt durumu nelerdir? Gibi sorularımı yanıtlayabilirler mi?
Merhaba kardeşim.Ben Fatih Fenliyim bu sene son sınıfa geçtim.Okulun yurdu deprem güçlendirmesi için yıkılıp baştan inşa ediliyordu inşaat bitti mi bilmiyorum tahminimce sizin döneme yetişir.Eskişehire gelme imkanın varsa okulun tanıtım günleri oluyor onlara bakabilirsin instagram sayfasından.Okulun öğrenci profili vs. gayet iyi ama ben açıkçası öğretmen kadrosunu iyi bulmuyorum.Alanında çok iyi hocalar var fakat kaç tane diye sorarsan sadece 2-3 kişinin adını verebilirim.Son sınıflara doğru iyi hocaları veriyorlar ama ilk 2 sene dersime giren hocalar iyi diyemem.Çoğu öğrenci eksiklerini kapatmak için dershane ya da özel ders almak zorunda kalıyor.Başka sorun olursa yazabilirsin cevaplarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı