Eskişehir Oyun Geliştirme Ve Programlama deneyimleriniz nasıl?

Merhaba, az önce YKS sonuçları açıklandı. Eskişehir Teknik Üniversitesi oyun geliştirme ve programlama kazanmışım. Aynı bölümü kazanan var mı? Genel olarak ne tavsiye edersiniz hem şehir, kampüs üniversite falan sizin deneyimleriniz nasıl Eskişehir'de okuyorsanız?
258k ile PC programcılığını ilk sıraya yazsaymışım sanırım yerleşirmişim ancak ilk tercihim oyun geliştirme ve programlama idi, ben de aynı bölümü Ege Üniversitesinde kazandım.

258k ile PC programcılığını ilk sıraya yazsaymışım sanırım yerleşirmişim ancak ilk tercihim oyun geliştirme ve programlama idi, ben de aynı bölümü Ege Üniversitesinde kazandım.

Öncelikle hayırlı olsun, başarılar dilerim. Sanırım 258k ile ege PC programcılığını yazmayımı düşünüyordun. Bugün baktım yaklaşık 375k İzmir 395k Eskişehir kapatmış bizim bölümleri

Hocam malum tercih dönemindeyiz bölüm nasıl iş imkanı var mı?

Biraz geç kaldım tercih dönemi bitmiş. Bölüm Türkiye'de yeni olduğu için maalesef çok eksik var ve sektördeki bir oyun geliştiricisinin diyelim mezun olduğunda program sana sadece %10 veriyor, yani her bölümde olduğu gibi veya üniversite başlamadan önce herkesin söylediği gibi kişinin kendi eğitimi çok önemli her bölümde çok önemlidir eminim ki ama bu tarz yazılım bilişim bölümlerinde olay tamamen sende bitiyor, yani üniversite sana zaman veya her türlü adı neyse imkanı sağlıyor zaman olur, çalışacak yer olur eğer sen üniversite dışı gidip Unity, Unreal Engine mobil olur PC olur bir yere başladığında zaten işe bulursun açıkta da kalmazsın.

Merhaba, az önce YKS sonuçları açıklandı. Eskişehir Teknik Üniversitesi oyun geliştirme ve programlama kazanmışım. Aynı bölümü kazanan var mı? Genel olarak ne tavsiye edersiniz hem şehir, kampüs üniversite falan sizin deneyimleriniz nasıl Eskişehir'de okuyorsanız?
Merhaba bende aynı yer ve aynı bölümü kazandım mümkünse beni bölüm ve deneyimlerin hakkında bilgilendirebilir misin?

Merhaba bende aynı yer ve aynı bölümü kazandım mümkünse beni bölüm ve deneyimlerin hakkında bilgilendirebilir misin?

Bir önceki mesajla aynı deneyimler, bizim üniversite bu bölümde sınavlar kolay oluyor hocalarda bu yıl tanışırsın, memnun kalacağını düşünüyorum belki kampüste denk geliriz.

Bir önceki mesajla aynı deneyimler, bizim üniversite bu bölümde sınavlar kolay oluyor hocalarda bu yıl tanışırsın, memnun kalacağını düşünüyorum belki kampüste denk geliriz.
Bölümün bir Instagram yada wp grubu varmı varsa sana iletişim bilgilerimi versem benide alabilir misin rica etsem?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı