Eskiyip atılmış bilgisayar parçaları

Youtube projesi için kullanmadığınız bilgisayar parçalarını bana gönderir misiniz?

• Oy verenlerin toplamı
    32
  • Anket kapandı .
Satın almayı düşünürsen bende eski bir bilgisayar var. Çalışırmı bilmiyorum ama resimlerini sana mail yolu ile gönderebilirim. Evin bir köşesinde duruyor.

Satın almayı düşünürsen bende eski bir bilgisayar var. Çalışırmı bilmiyorum ama resimlerini sana mail yolu ile gönderebilirim. Evin bir köşesinde duruyor.
Bu proje biraz gönüllülük esasına dayalı olacak ama siz bana kafanızdaki ücret ile birlikte resimleriyle mail atın. Gönüllülük esası diyorum çünkü toplayıp çalıştırabildiğimiz iyi ve ya kötü olsun bilgisayarları ihtiyaç sahibi çocuklara vericez. Ve bilgisayarı teslim ederken parçayı almış olduğumuz kişilerde istedikleri takdirde bizimle birlikte olacaklar. Özelden atıyorum mail adresimi.

Bu proje biraz gönüllülük esasına dayalı olacak ama siz bana kafanızdaki ücret ile birlikte resimleriyle mail atın. Gönüllülük esası diyorum çünkü toplayıp çalıştırabildiğimiz iyi ve ya kötü olsun bilgisayarları ihtiyaç sahibi çocuklara vericez. Ve bilgisayarı teslim ederken parçayı almış olduğumuz kişilerde istedikleri takdirde bizimle birlikte olacaklar. Özelden atıyorum mail adresimi.
Özelden atabileceğinizi sanmıyorum, buradan vermeniz daha rahat olacaktır.

Bulamadım özelden atmayı forumda yeniyim. ersinndogan@outlook.com Bu adrese atabilirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı