CenQQ
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart: Asus Rog Strix B550M-F Wifi
Ekran kartı: Asus Tuf Gaming RTX 3060 V2 12GB OC
İşlemci: Ryzen 7 5700X
Sıvı Soğutma: Msi Mag Coreliquid 240R V2
Ram: Kingstone Fury Best Argb CL18 3600MHz 16x2
SSD: Kingstone Fury Renegade 7.300/7.000MB/s1
KASA: Nzxt H5 Elite
PSU: Gametech 750W 80+ Gold
Bana kalırsa işe giren herkes için geçerli olan bir durum buBu cümlenin aynısını geçenlerde arkadaşım kurdu. Bu işe girmeden önce borcum yoktu şimdi şu kadar borcum var diye. Bütün kuryelerde durum benzer galiba.
Teşekkür ederim hocam bende muhasebeciyim bu aradaiş bulamıyorum kuryelik yapmayı düşünüyorum bir süreliğine.
Elektrikçiyim ve şantiyelerde maalesef sürünüyorum. İşten çıkıp, çıkmamak arasında kaldığım bir dönemde bir anda eski iş yerinde olan arkadaşım aradı beni. Halimi hatırımı sordu, bende aynı şekilde sordum derken onun ne iş yaptığını sordum. Tesadüfen bende esnaf kuryecilik yapmayı düşünürken onun da o işte olduğunu bana söyledi. Gözlerim açıldı sonunda bir şeyler yoluna girecek derken " kanka sakın girme " dediğini duydum. Gerçekten doyurucu maaş kazanmak için 12-13 saat yeri geliyor daha fazla çalışmak gerekiyor. Vergiler motor masrafları bir de daha çok paket atmam gerekiyor derken can sağlığını riske atmak ( kalıcı sakatlık riski çok fazla ). Bunu hesap etmek gerekiyor. Maddi olarak biraz daha iyi duruma geldiğim zaman esnaf kargoculuk yapmak istiyorum. Gerekirse bitik bir tane Doblo alayım beni birkaç ay idare etsin yeter kafasındayım.
Son düzenleme: