Espresso makinesi önerisi

İleride kafe açarsam ilk işim bunu almak olacak hocam.

Temizliği zor olmuyor mu ya😆

İnşallah hocam. İnsanın temizleyesi gelmiyor bazen, ama temizliği öyle aman aman zor değil halloluyor hemen işte 3 ayda bir su filitresi değiştirmek gerekiyor tabii. Biraz daha ucuz bir şey olsun dersen yine aynı markanadan bu makineyi önerebilirim.

İnşallah hocam. İnsanın temizleyesi gelmiyor bazen, ama temizliği öyle aman aman zor değil halloluyor hemen işte 3 ayda bir su filitresi değiştirmek gerekiyor tabii. Biraz daha ucuz bir şey olsun dersen yine aynı markanadan bu makineyi önerebilirim.

Bu biraz daha makul hocam bunu da ekledim listeye sağ olun.

Ya ben de aslında hepsini birden yapan bir makine arıyorum hem Türk kahvesi hem filtre kahve, hem espresso, hem latte, hem cappuucinı, hem americano, yok mu öyle bir makine bulamadım.

Full otomatik kahve makinesı istiyorsunuz hocam siz, bütçeye göre bir öneri yapabilirim.

Filtre kahve ile Türk kahvesi yapmaz mı bu?

Yapar hocam kahve çekirdeğini öğütüyor zaten, yok öğütülmüş aldıysan yine yapar.

Full otomatik kahve makinesı istiyorsunuz hocam siz, bütçeye göre bir öneri yapabilirim.

Yapar hocam kahve çekirdeğini öğütüyor zaten, yok öğütülmüş aldıysan yine yapar.
Şu an alamam da yine de bakayım hangileri bunlar pek bulunmuyor çok mu pahalı :)

Şu an alamam da yine de bakayım hangileri bunlar pek bulunmuyor çok mu pahalı :)
Philips lattego gibi mi yani 20 çeşit kahve yapacak?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı