Esrarengiz tatil olayı

Konu troll gibi geliyor ama hangi psikopat neden anonim hesapta insanları kandırmaya çalışır bundan nasıl bir zevk alır onu da anlamıyorum.

Son kez söylüyorum konu troll değil. Bundan sonra "bu devirde ev telefonu mu kalmış" diye tartışma yönetip troll olduğuna kanıt göstermeye çalışan 45 iqların dediklerini umursamadan ciddi bir yönden olayı anlamaya çalışanları dikkate alacağım.
 

Aga benim başta yazdığıma bakmadın hepsine cvap vereceğim dedin de
 
"Abim bağırarak n'oldu dedi."
"Abimle, babam aynı kadını 1 gün önce gördüklerini söyledi."
vs. vs. kurgu olduğu bariz. Wattpad hikayesi yazar gibi kurgu yazmışsınız.
 
Vasat altı bir korku romanı gibi; heyecan halinde genelde detaylar önemsenmez. Gözlerini büyütüp baktığını anımsayabilen bir insan için, dışarda olanlar ya çok sıradandır ya da abartmak için yer arıyordur.
 
"Abim bağırarak n'oldu dedi."
"Abimle, babam aynı kadını 1 gün önce gördüklerini söyledi."
vs. vs. Kurgu olduğu bariz. Wattpad hikayesi yazar gibi kurgu yazmışsınız.

Wattpad diye tabir ettiğin şeyi ilk defa duyuyorum. Araştırıp ona göre yorumuna yanıt vereceğim.

Gözlerimi büyütüp baktığımı hatırlamadaydım babamın neden anneme pencereye bakmasını söylediğini bilmezdim. Mantık..
 
Annenin temizlik takıntısı olduğunu ve oda temizlikçisi gelse dahi önce temizlik yaptığını söylemişsin. Ama aynı zamanda bodrumdaki son gününüz olduğunu da söylemişsin. Oteldeki çöpleri otel dışındaki bir çöp konteynırına atmak da mantıksız her otelde çöp toplanan bir yer olur mutlaka. Hostel dahi olsa. Bu kısımları mantığım almadı.
 

Sıfatın olabilir mesela, "betin, benzin atması" gibi haller vardır. Mantıktan çok, gerçekler diyelim biz buna. "Bu gözlerini büyüttü de baktı, ben de bakayım" diyen insan kaçtır acaba?
 
Son düzenleme:
İfadeler: T21

Otel kelimesini anlaşılır olması için söylediğimi az önceki yazımda belirttim çünkü forumda pansiyon kelimesini duymamış insanların olduğunu biliyorum.
Bu benim hatamdı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…