Estetik bir sistem mi yoksa yüksek hertz monitör mü tercih edilmeli?

Hocam e-spor yapmayacal veya e sporcu olmak için sıralamaya girmeyecekseniz 400Hz'e bile hiç gerek yok. 240Hz 360Hz görüntü kalitesi iyi olan bir monitör bile yeter ki zaten 4K OLED varmış 240Hz diye varsıyorum onun yerine kasaya ekleme yapın bence.
Hocam görüntü kalitesi iyi bir monitöre ihtiyacım yok 4k oled monitörüm olduğu için. Bana tamamiyle CS2 ve pubg'de avantajlı bir monitör lazım. Geçen sene zowie 360 Hertz kullandım ve sonra yanlış karar alıp sattım. Şimdi tekrar zowie alacam. Fakat Hertz konusuna takıldı kafam. 400 olanı rahatça alabiliyorum. 600 olanı almak istersem kasaya yatırım yapamıyorum ama.

Hocam görüntü kalitesi iyi bir monitöre ihtiyacım yok 4K OLED monitörüm olduğu için. Bana tamamiyle CS2 ve PUBG'de avantajlı bir monitör lazım. Geçen sene Zowie 360 Hertz kullandım ve sonra yanlış karar alıp sattım. Şimdi tekrar Zowie alacağım. Fakat Hertz konusuna takıldı kafam. 400 olanı rahatça alabiliyorum. 600 olanı almak istersem kasaya yatırım yapamıyorum ama.

Hocam 360Hz üstü çok gereksiz kaçıyor. İlla istiyorsanız 400Hz alabilirsiniz ama 600Hz espor amacınız yoksa aşırı gereksiz. Sıralama hedefiniz varsa alınabilir.

Arkadaşlar, konuyu çok uzatmadan kısaca açıklayacağım.

Sistemimi upgrade edeceğim ve aynı anda bir monitör alacağım.

Şu anki sistemimi komple değiştirip estetik açıdan güzel duracak, akvaryum kasa ve RGB fanlarla bir sistem toplarsam 50 bin lira vermem gerekiyor, fakat monitör olarak 400 Hertz alabiliyorum.

Lakin şu anki kasamı ve içindeki parçalardan sadece gerekli olan birkaçını değiştirirsem 20 bin lira versem yetiyor. Durum böyle olunca 600 Hertz monitör alabiliyorum ama şu anki kasam ve içindeki fanlar falan inanılmaz çirkin duruyor. İsterseniz fotoğraf bile atabilirim. Kasamı masamın üstüne koyasım gelmiyor, yani o derece.

Sizce hangi seçenek mantıklı?

Hocam 600Hz monitörü kaldırabilecek nasıl bir sistemin var ki CS gibi bir oyunda bile 9800x3D 5080 le stabil 600 FPS alınmıyor ki
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

360Hz veya 400Hz alabilirsen ideal

Hocam 600Hz monitörü kaldırabilecek nasıl bir sistemin var ki CS gibi bir oyunda bile 9800x3D 5080 le stabil 600 FPS alınmıyor ki
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

360Hz veya 400Hz alabilirsen ideal

Hocam 9800x3d ve 4070 Ti sistem ile giriş yapayacam CS2'ye. Bu şartlar altında 1280 çözünürlükte 700 civarı FPS alınabiliyor olarak görünüyor YouTube testlerinde.

Hocam 9800x3D ve 4070 Ti sistem ile giriş yapayacağım CS2'ye. Bu şartlar altında 1280 çözünürlükte 700 civarı FPS alınabiliyor olarak görünüyor YouTube testlerinde.

O FPS Max değer yani ortalama alırsın evet ama. Bir fight esnasında ve belirli yerlerde 500, 400'e kadar iniyor. Hertz altına düşüyor yani 360 veya 400 o yüzden ideal dedim. Tabii siz bilirsiniz yine.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı