S SON_PC_BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 168 3 Ağustos 2024 #11 OOM500 dedi: Tricepste ve bicepste 5 setin üstüne çıkmayıp tükenişe git. Az set tükeniş yapınca büyümeye başladı kollarım. Genişletmek için tıkla... Hocam kac tekrar cikiyordu tukeniste 2kg dambilim var 15i geciyorum 20ye kadarda giriyorum nizamı formda kilo arttirmammi lazim
OOM500 dedi: Tricepste ve bicepste 5 setin üstüne çıkmayıp tükenişe git. Az set tükeniş yapınca büyümeye başladı kollarım. Genişletmek için tıkla... Hocam kac tekrar cikiyordu tukeniste 2kg dambilim var 15i geciyorum 20ye kadarda giriyorum nizamı formda kilo arttirmammi lazim
OOM500 Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 2.468 Çözümler 5 3 Ağustos 2024 #12 SON_PC_BÜKÜCÜ dedi: Hocam kac tekrar cikiyordu tukeniste 2kg dambilim var 15i geciyorum 20ye kadar da giriyorum nizamı formda kilo arttirmammi lazim Genişletmek için tıkla... 2kg dambılla gelişemezsin pek. Ağırlık seti alabilirsin
SON_PC_BÜKÜCÜ dedi: Hocam kac tekrar cikiyordu tukeniste 2kg dambilim var 15i geciyorum 20ye kadar da giriyorum nizamı formda kilo arttirmammi lazim Genişletmek için tıkla... 2kg dambılla gelişemezsin pek. Ağırlık seti alabilirsin
U unplugged Kilopat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 953 Çözümler 6 3 Ağustos 2024 #13 Bir olayı yok, öncelik genetik, sonrası da süreklilik ve aşamalı ağırlık artırımı.
S SON_PC_BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 168 3 Ağustos 2024 #14 OOM500 dedi: 2kg dambılla gelişemezsin pek. Ağırlık seti alabilirsin Genişletmek için tıkla... Hocam öneriniz varmidir unplugged dedi: Bir olayı yok, öncelik genetik, sonrası da süreklilik ve aşamalı ağırlık artırımı. Genişletmek için tıkla... Anladim sağolun hocam Günde kaç lt su icmeliyim ben
OOM500 dedi: 2kg dambılla gelişemezsin pek. Ağırlık seti alabilirsin Genişletmek için tıkla... Hocam öneriniz varmidir unplugged dedi: Bir olayı yok, öncelik genetik, sonrası da süreklilik ve aşamalı ağırlık artırımı. Genişletmek için tıkla... Anladim sağolun hocam Günde kaç lt su icmeliyim ben
OOM500 Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 2.468 Çözümler 5 3 Ağustos 2024 #15 SON_PC_BÜKÜCÜ dedi: Hocam öneriniz var midir? Anladim sağ olun hocam Günde kaç lt su icmeliyim ben Genişletmek için tıkla... 20kg başına 1lt civarı
SON_PC_BÜKÜCÜ dedi: Hocam öneriniz var midir? Anladim sağ olun hocam Günde kaç lt su icmeliyim ben Genişletmek için tıkla... 20kg başına 1lt civarı
Firmitas Hectopat Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 110 5 Ağustos 2024 #16 Bol bol hummer curl, devamlılık ve düşük yağ oranı.
S SON_PC_BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 168 5 Ağustos 2024 #17 Firmitas dedi: Bol bol hummer curl, devamlılık ve düşük yağ oranı. Genişletmek için tıkla... Hocam elimdeki ağırlığın hafif geldiğini kaç tekrara geldiğimde anlarım?
Firmitas dedi: Bol bol hummer curl, devamlılık ve düşük yağ oranı. Genişletmek için tıkla... Hocam elimdeki ağırlığın hafif geldiğini kaç tekrara geldiğimde anlarım?